Dam's Broodhuisje - Regio Damme

Openingsuren

Maandag 28/01 08:00 - 19:00
Dinsdag 29/01 08:00 - 19:00
Woensdag 23/01 08:00 - 19:00
Donderdag 24/01 08:00 - 19:00
Vrijdag 25/01 Gesloten
Zaterdag 26/01 08:00 - 19:00
Zondag 27/01 08:00 - 19:00

Info

Dam’s Broodhuisje is de ideale plek voor een heerlijke pannekoek of wafel, een lekker ontbijt of lunch, vers brood en zoveel meer in de historische stad Damme!
 

Vers brood, croissants, sandwichen, taarten en meer

Dam’s Broodhuisje is the place to be voor ovenvers brood. U vindt er een hele verzameling broden in verschillende formaten en smaken, van grijs tot tijgerbrood tot meergranenbrood. Daarnaast kan u voor zichzelf ook een luxeontbijt samenstellen doormiddel van de al even verse malse sandwichen, zachte croissants en heerlijke chocoladebroodjes. Voor de zoetebekken onder u of voor wie een feest gepland heeft zijn er ook een aantal verschillende heerlijke taarten en patisserie te verkrijgen. Smakelijk!
 

Pralines, marsepein en meer zoets

Het kan echter nog zoeter dan taartjes en patisserie. Ook wie op zoek is naar heerlijke zoete marsepein of ambachtelijke pralines komt bij Dam’s Broodhuisje aan zijn of haar trekken! Net als het verse brood worden deze zoetigheden op ambachtelijke wijze zelf gemaakt, en dat is een verschil dat u zult proeven. Naast pralines en marsepein zijn er nog tal van andere lekkere zoete koekjes, stukjes chocolade en delicatessen te verkrijgen. Spring gerust eens binnen en ontdek het volledige aanbod!
 

Luxe-ontbijt, verse soep, heerlijke lunch en dessert in Damme

Ook wie in de zaak zelf wenst te eten is meer dan welkom. In Dam’s Broodhuisje kan u uzelf heerlijk verwennen met een exclusief cava-ontbijt: dat is pas genieten in stijl! Ook na het ontbijt is de keuken geopend: u kan rekenen op een brede selectie lekkere soepen, heerlijk vers en gezond. De klant met grote honger is ook steeds welkom om te komen lunchen: spring binnen en geniet van een heerlijke uitgebreide lunch, eventueel gevolgd door een lekker dessertje. Desserten kunnen een heerlijk stukje taart uit de bakkerij zijn, maar ook een verrukkelijke ijscoupe naar keuze. 

Loopt het water u al in de mond? Spring dan gauw eens binnen bij Dam’s Broodhuisje en leg uzelf eens goed in de watten!

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Dam's Broodhuisje - Regio Damme 2018

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Dam's Broodhuisje - Regio Damme als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief