Bling & Balloon

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 31/05
Maandag 25/05 06:00 - 23:00
Dinsdag 26/05 06:00 - 23:00
Woensdag 27/05 06:00 - 23:00
Donderdag 28/05 06:00 - 23:00
Vrijdag 29/05 06:00 - 23:00
Zaterdag 30/05 06:00 - 23:00
Zondag 31/05 06:00 - 23:00

Foto’s

Info

Organiseert u binnenkort een feest? In De Haan vindt u ballondecoratie Bling&balloon, dé specialist in originele aankleding van al uw feesten.

Bling&balloon zorgt voor de gewenste ballonversiering op uw verjaardagsfeest, huwelijk, communie, babyborrel, of andere gelegenheid.

Bij de specialist in ballondecoratie kan u tevens terecht voor originele geschenken en wenskaarten.

 

Feestdecoratie voor privéfeesten en bedrijfsfeesten

Wilt u uw feest van onvergetelijke decoratie voorzien? Wat dacht u van een kleurrijk ballonnenfestijn? Ballondecoratie Bling&balloon maakt de decoratie op uw feest uniek en wervelend, met ballonversiering op maat van uw smaak en budget.

Tyhiesa Govaert versiert uw evenement met een fantastische hoeveelheid aan ballonnen. Of dit een privéfeest is zoals een communie, huwelijk of babyborrel, of een spetterend bedrijfsfeest om het bestaan van het bedrijf te vieren.

 

Speciale ballonversiering

Bij Bling&balloon in De Haan kan u losse ballonnen vinden, al dan niet gevuld met lucht of ballongas. Voor verjaardagen zijn de cijferballonnen met leeftijd, of letterballonnen waarmee u de naam van de jarige kan vormen een echt succes.

Naast de traditionele latexballonnen kan u ook folieballonnen vinden die elke ballondecoratie een meerwaarde kunnen geven

Schakel Tyhiesa vandaag nog in voor uw feest of event en ontdek een ruim aanbod ballondecoratie in alle maten, kleuren en vormen.

 

Bedrukkingen

Eén van de andere specialiteiten van Bling&balloon is dat u er voor de bedrukking van allerhande zaken terecht kan: kledij, handdoeken, brooddozen, zakdoeken, washandjes, kinderbavetten, T-shirts, pyjama's,... Nieuw !!!! U kunt zelf uw tekst samenstellen op verschillende maten en figuren. Ga gerust eens langs. Ook foto's op t-shirts.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Hele lieve damen die snel antwoo... 9,8 Review door: Cindy
Hele vriendelijke dame, wat een... 9 Review door: Mariska
Vlug geleverd en tip top in orde... 9,5 Review door: Erna
Steeds bediend met de glimlach,... 9,7 Review door: Betty
Vriendelijke mensen, goede servi... 10 Review door: Tynisha
Een zeer vriendelijke, snel bedr... 10 Review door: Jenthe
goede en vriendelijke mensen met... 9,5 Review door: Tyian