Openingsuren

Maandag 24/02 Na afspraak
Dinsdag 18/02 Na afspraak
Woensdag 19/02 Na afspraak
Donderdag 20/02 Na afspraak
Vrijdag 21/02 Na afspraak
Zaterdag 22/02 Na afspraak
Zondag 23/02 Na afspraak

Info

Mobile Villa in De Haan verkoopt betaalbare mobiele vakantiewoningen voor aan zee, in de bergen of in een exotisch oord. De stacaravans passen in iedere omgeving en zorgen voor een thuisgevoel weg van huis, waar ter wereld u zich ook bevindt. 
 

Stacaravans: uw handige vakantiewoning op wielen

Een stacaravan of soms ook chalet en mobile home genoemd, is de ideale keuze als u een heerlijke vakantieplek altijd binnen handbereik wilt hebben. Het is een luxe tweede vakantiehuis dat u kunt gebruiken voor zorgeloze weekenden en vakanties. In steeds meer campings kunt u verschillende stacaravans huren of een eigen caravan plaatsen.
 

Caravans voor ieders budget

Bij Mobilevilla kunt u een nieuwe stacaravan kopen, of een tweedehandscaravan. Er zijn veel prijsklassen bij het kopen van de caravan, afhankelijk van het merk, grootte en afwerking. Huren behoort ook tot de opties.

Droomt u al jaren van een eigen caravan om alleen, met twee of met het hele gezin op reis te gaan? Ga langs in de zaak of neem contact op met Mobile Villa en bespreek samen met hen de mogelijkheden!
 

Voorzieningen

Moderne stacaravans zijn voorzien van alle gemak en luxe zoals centrale verwarming via een gaskachel of elektrische kachel, luxe keukens met ingebouwde keukenapparatuur zoals een afwasmachine, airconditioning, dubbel glas, comfortabele zitmeubelen in een klassieke of moderne woonkamer, uitstekend sanitair, een fraai pannendak etc. U kunt altijd uit een groot optiepakket kiezen. Sommige van de stacaravans bij Mobilevilla in De Haan hebben zelfs een open haard. Zo neemt u alle comfort dat u van thuis gewend bent gewoon mee op vakantie.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief