De Dierenvriend

Openingsuren

Maandag 27/01 10:00 - 18:00
Dinsdag 21/01 10:00 - 18:00
Woensdag 22/01 10:00 - 18:00
Donderdag 23/01 10:00 - 18:00
Vrijdag 24/01 10:00 - 18:00
Zaterdag 25/01 10:00 - 18:00
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Meer dan 20 jaar ervaring

De Dierenvriend te Deinze is reeds meer dan 20 jaar de winkel voor dieren, aquaria en vijvers, en dit op vlak van benodigdheden en professioneel advies! Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u correct geïnformeerd wordt. Ons assortiment is zeer uitgebreid, u vindt bij de dierenvriend alles voor uw hond, kat, konijn,... maar ook alles voor het vijver- en aquariumgebeuren. Ook staan wij onze klanten bij tijdens de opstart of het onderhoud van de vijver. Verder is er ook een groot assortiment aan aquariums en levende vissen voor zowel uw vijver als uw aquarium. De Dierenvriend staat voor een zeer ruime keuze kwalitatief materiaal en een persoonlijke aanpak!
 

(Zwem)VIJVERSPECIALIST

Als specialist in siervijvers en zwemvijvers, kan u bij ons terecht voor alle vragen omtrent uw waterpartij.
Bezin eer je begint en informeer u. Met al uw vragen over de aanleg, het onderhoud, uw vissen, planten, overwintering,  etc..  kan je bij ons langskomen.
Graag staan we u te woord en zoeken we mee naar de beste oplossing voor uw vijver.
U vindt bij ons circulatiepompen, fonteinpompen, beatfilters, boogzeven, UV-lampen, waterbehandelingsproducten, waterzuigers, voeding, robots, schepnetten, vijverbeschermers, vissen, planten,  .. kortom alles wat u nodig heeft voor een gezellige, heldere vijver.

Onze ervaring komt voort uit de 15 jaar praktische ervaring van ons ander bedrijf die de aanleg van siervijvers en zwemvijvers doet : Wiltae - vijvers & zwemvijvers. www.vijverbouwerwiltae.be
 

AQUARIUMspeciaalzaak voor zoet-en zoutwatervissen

Een uitgebreid gamma aan aquaria, zowel groot als klein, kan u bij ons vinden. Verder hebben wij ook onderhoudsproducten, opstartmiddelen, vissen, planten, binnen- en buitenfilters, decoratie, verlichting, ...    en de kennis om u te helpen met een optimale opstart. Graag begeleiden wij u bij dit proces. Ook kan u aquaria op maat bestellen.
 

DIERENspeciaalzaak

Bij ons vindt u hondenkussens, krabpalen, benchen, hondenspeelgoed, drinkpotten, hondenjasjes, kauwartikelen, verzorgingsproducten, knaagdiermateriaal, etc..
Heeft u kwalitatief honden voer nodig, of heeft uw hond specifieke noden omwille van allergie, spring dan eens binnen en praat met ons. Wij gaan na of wij een geschikte voeding en kauwartikelen voor u hebben. Ook uw katten, knaagdieren, schildpadden etc. kan u verwennen.


Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u correct geïnformeerd wordt, en wij dragen klantvriendelijkheid en klantenservice hoog in het vaandel.
De klant is nu eenmaal heel belangrijk!

Heeft u toch vragen, of wenst u iets specifieks te bestellen, geef gerust een seintje : info@dedierenvriend.be


 

Ligging en routebeschrijving