Andere belangrijke handelaars

Banner Optiek Thijs

Optiek Thijs

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:30
Woensdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:30
Donderdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:30 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten

Info

Een bril nodig ?
Bezoek Optiek Thijs in Deinze !
Thijs  Vercaemer staat garant staat voor kwaliteit en een uitstekende service. Naast de kwaliteit en service volgt hij de nieuwe trends en technologieën op de voet.
 
Door het bezoeken van verschillende beurzen in binnen- en buitenland is het mogelijk om op de hoogte te blijven van wat er in optiekland verandert.
Omdat iedere persoon verschillend is hebben we altijd een ruim en divers aanbod op voorraad.
Er bestaan brillen in alle kleuren en formaten. De bril vinden die perfect bij u past is daardoor niet gemakkelijk. Bij deze zoektocht adviseer ik u graag zodat we een montuur vinden die perfect bij u past en waar je u goed bij voelt.
Naast het kiezen van de juiste montuur, is de juiste keuze van de glazen ook zeer belangrijk. Als u een bril koopt en uw brillenglazen kiest, is het belangrijk om te bepalen wat u van uw bril verwacht. U kunt kiezen uit verschillende glastypes: unifocaal of multifocaal, van standaard dikte tot extra dun, helder of meekleurend, antireflecterend of niet, mineraal of kunststof, ...
 
Zoals u hierboven al kon opmerken is het aanbod enorm om de juiste bril te kiezen. Voor alle advies en informatie kan u altijd terecht bij Optiek Thijs. Op deze manier zorgen we dat het totaalpakket 'BRIL' volledig past bij uw persoon!!!

Voor  contactlenzen werktOptiek Thijs samen met LensOnline way staat voor  een lage internetprijs voor de beste lenzen en de service van een echte contactlensspecialist!

Dus voor elk wat wils!!!

 
Op het palmares van Zaakvoerder Tijs  Vercaemer staat:
Afgestudeerd als opticiën-optometrist (Syntra Gent)
Diploma Sportvision (SVUK ltd Leicestershire Engeland)
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Optiek Thijs, 9800 Deinze, Gentstraat 36