Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/10 GeslotenGesloten
Woensdag 27/10 11:00 - 19:00
Donderdag 28/10 11:00 - 19:00
Vrijdag 29/10 11:00 - 19:00
Zaterdag 30/10 11:00 - 19:00
Zondag 31/10 14:00 - 20:00

Info

’t Hoveke in Deinze is meer dan een pottenbakkerij. De eigenaars bieden u een plaats om tot rust te komen. Het initiatief vormt een ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers, met als specialiteit: handgedraaide keramiek, eigen gebak en een huisbiertje, gebrouwen naar eigen smaak in de huisbrouwerij.
 

Porseleinschilderen
Op zoek naar een nieuwe hobby? Wat dacht u van porseleinschilderen? Iedereen kan het, mits de juiste techniek wordt aangeleerd. U kunt zich inschrijven voor een cursus, die 5 maal zal doorgaan op iedere laatste dinsdag van de maand. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier terecht voor het aanleren en verfijnen van hun schildertechnieken.

Pottendraaien
’t Hoveke biedt ook een cursus pottendraaien/pottenbakken, zowel voor beginners als voor gevorderden. U zal 2 maal per week een sessie volgen waarin u de techniek aangeleerd krijgt. 

Djembé
Wat dacht u van Afrikaanse percussie lessen, onder leiding van een rasechte Senegalees? Beginners en gevorderden kunnen iedere zaterdagvoormiddag vanaf 11u terecht bij ’t Hoveke voor een sessie Djembé. Djembés kunnen eventueel gehuurd worden.

Groepsbezoek 
Zin in een daguitstap met de familie of vriendenkring? Bij ’t Hoveke staan ze elke weekdag klaar voor het ontvangen van groepen. Wat u kan verwachten van zo’n daguitstap? Alles van een demonstratie pottenbakken en een bezoek aan de toonzaal, tot het uitrusten op een mooi tuinterras met een lekker ontbijt, dagsoep, of koffie en vers gebak.
 

Voor meer informatie kan u terecht op 09/386.50.71 of paul.van.gompel1@telenet.be. Op de website vindt u beeldmateriaal en een routebeschrijving terug http://www.pottenbakkerij-thoveke.net

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/