Schilderwerken Frederiek De Poorter

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Gesloten
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Laat je binnenhuiswerken professioneel uitvoeren door Schilderwerken Frederiek De Poorter

Met zijn eenmanszaak is Frederiek De Poorter in Deinze gespecialiseerd in het schilderen en verfraaien van jouw woning. De kleine omvang van dit schildersbedrijf biedt zo zijn voordelen. Elke klant wordt telkens zeer nauw betrokken bij de keuze van kleuren en materialen, alsook bij de uitvoering van de werken. Er wordt steeds een overzichtelijke en gedetailleerde prijsofferte bezorgd. 
 

Buitenschilderwerken

De buitenschilderwerken van o.a. gevels en ramen worden door Schilderwerken Frederiek De Poorter met de nodige know-how aangepakt en behandeld. Er wordt altijd gestreefd naar een mooi en vooral duurzaam eindresultaat. 
 

Binnenschilderwerken, pleisterwerken, brushpaintings

Naast de traditionele binnenschilderwerken zoals schilderen en behangen is Schilderwerken Frederiek De Poorter ook gespecialiseerd in pleisterwerken en brush paintings. Brush paintings zijn prachtige muurschilderingen die als een echt kunstwerk zal schitteren op je muur. 
 

Schilderwerken

De combinatie van het gebruik van professionele en hoogwaardige producten met gedreven vakmanschap krijg je alleen maar een topkwaliteit als resultaat met Schilderswerken Frederiek De Poorter. Op zijn website https://www.brushpaintings.be/realisaties kan je alvast een paar realistaties bewonderen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief