Openingsuren

Maandag 21/06 07:30 - 14:30
Dinsdag 22/06 07:30 - 14:30
Woensdag 23/06 07:30 - 14:30
Donderdag 17/06 07:30 - 14:30
Vrijdag 18/06 07:30 - 14:30
Zaterdag 19/06 10:30 - 14:30
Zondag 20/06 Na afspraak

Foto’s

Info

Bij Broodjeszaak 't Smoske in Deinze proef je de versheid vanaf de eerste hap

Broodjeszaak 't Smoske heeft reeds een jarenlange traditie van heerlijke meeneembroodjes maar 't Smoske is veel meer dan dat. Je kan er namelijk ook heerlijke snacks, wraps, panini, soepen, salades, pasta's uitkiezen. Planken, lunchschotels voor recepties, feestjes en op kantoor kunnen steeds besteld worden bij Broodjeszaak 't Smoske. 
 

Broodjes

De overheerlijke meeneembroodjes van Broodjeszaak 't Smoske verrassen je elke dag opnieuw. Zij werken enkel met dagverse ingrediënten en geven jou een keuze uit meer dan 15 verschillende soorten. Je kan genieten van de ovenverse gebakken broodjes die kunnen belegd worden met vlees, kip, vis, kaas, warm of veggie,... Er is voor ieder wat wils zodat iedereen kan genieten van zijn/haar favoriet broodje. 
 

Panini

Een panini is een sandwich dat gemaakt wordt met Italiaanse en provenciaalse kruiden die lekker worden gegrild en opgewarmd. 
 

Soepen en snacks 

Een heerlijk soepje smaakt altijd. De soepen bij Broodjeszaak 't Smoske worden altijd dagvers gemaakt met eerlijke marktproducten. Je kan ze verkrijgen per beker, 0,5l of 1l en dit in combinatie met een lekkere snack zoals een hartige croque monsieur, een worstenbroodje of een spaghetti bolognaise. Je kan ook een keuze maken uit een lasagne of macaroni. 
 

Pasta's

Broodjeszaak 't Smoske heeft verse pasta's met de gekende heerlijke sausjes in hun assortiment. Zowel de warme als koude pasta's zijn heel gegeerd. De warme pasta's worden voorzien van vers gemalen kaas. De pasta's van Broodjeszaak 't Smoske kan je nergens anders vinden.
 

Tapas

De Tapas van Broodjeszaak 't Smoske zijn bekend over heel Deinze en omstreken. Je hebt de keuze uit huisbereide tapenade, zalmrillette, bladerdeeghapjes, gekruide gehaktballetjes met vlindertjes, zoete aardappelhummus en 3 soorten koekjes. Ook is er de keuze uit een burrata in een dipje, olijfjes, mozzarella, kaas, charcuterie,.. De keuze is enorm bij Broodjeszaak 't Smoske. 
 

Planken en broodmanden

Bij de planken en broodmanden heb je een assortiment van belegde foccacia, spelt, Franse punt, ciabatta en houdhakkersbrood. Er is een Wrapplank met wraps die gevuld zijn met divers beleg, groenten en kruiden. Er zijn ook mini broodjes met een mix van wit en bruin, zacht en krokant met diverse groenten en beleg. De lunchschotels hebben een assortiment van pasta, wraps, belegde foccacia, Franse punt, ciabatta, spelt, etc. 
 

Salades

Een fris slaatje smaakt altijd lekker en gezond. De overheerlijke salades zijn steeds verrassend samengesteld met marktverse seizoensingrediënten die geserveerd worden met de fijne dressings. Dit allemaal met een ovenvers broodje van 't Smoske. De prijslijsten kan je vinden via https://www.smoskedeinze.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief