Andere belangrijke handelaars

V Beauty Lounge

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren V Beauty Lounge toe

Steeds op afspraak. 
Indien ik bezig ben met klanten kan ik u oproep niet beantwoorden maar neem ik zo vlug mogelijk terug contact met u op.

Info

V Beauty Lounge biedt professionele verzorging van zowel gelaat, lichaam als nagels, enkel voor dames. Het schoonheidssalon in Deinze voorziet u van een ontspannende sessie met individuele aandacht, in een rustige lounge sfeer.
 

Nagelverzorging

Bij V Beauty Lounge kan u naast nagelverlenging ook terecht voor het stevigen of herstellen van uw natuurlijke broze of beschadigde nagels. Als afwerking kan u professionele nagellak laten aanbrengen. V Beauty Lounge is een erkend instituut van gelish lak.
 

Lichaamsverzorging

De lichaamsverzorging van V Beauty Lounge verzekert u van een mooie huid en een relaxed en ontspannen gevoel.
Het schoonheidssalon beschikt over ervaring in het geven van massages. Zo kan u hier o.a. terecht voor een massage met stenen of warme schelpen, alsook een handmassage met Koreaanse ringen.
Wenst u een frisser voorkomen en een duidelijkere gezichtsuitdrukking? Bij V Beauty Lounge wordt op professionele wijze kleuring van wenkbrauwen en wimpers uitgevoerd. Voor het ontharen wenkbrauwen en bovenlip kan u eveneens in het salon te Deinze terecht.
 

Spray tan

Een spray tan is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een zonovergoten en adembenemende teint. Het resultaat van een spray tan stemt overeen met ongeveer 6 tot 8 zonnebanksessies. U kan kiezen tussen een spray tan van het volledige lichaam of enkel de kleuring van het gelaat en décolleté.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar V Beauty Lounge, 9800 Deinze, Houtkantlaan 1