V Beauty Lounge

Openingsuren

Maandag 15/10 Na afspraak
Dinsdag 16/10 Na afspraak
Woensdag 17/10 Na afspraak
Donderdag 18/10 Na afspraak
Vrijdag 19/10 Na afspraak
Zaterdag 20/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Gesloten
Steeds op afspraak. 
Indien ik bezig ben met klanten kan ik u oproep niet beantwoorden maar neem ik zo vlug mogelijk terug contact met u op.

Foto’s

Info

V Beauty Lounge biedt professionele verzorging op het gebied van nagels, spray tanning en make-up, enkel voor dames. Het schoonheidssalon in Deinze voorziet u van een ontspannende sessie met individuele aandacht, in een rustige lounge sfeer.
 

Nagelverzorging

Bij V Beauty Lounge kan u naast nagelverlenging ook terecht voor het stevigen of herstellen van uw natuurlijke broze of beschadigde nagels. Als afwerking kan u professionele nagellak laten aanbrengen. V Beauty Lounge is een erkend instituut van gelish lak.
 

Spray tan

Een spray tan is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een zonovergoten en adembenemende teint. Het resultaat van een spray tan stemt overeen met ongeveer 6 tot 8 zonnebanksessies. U kan kiezen tussen een spray tan van het volledige lichaam of enkel de kleuring van het gelaat en décolleté.
 

Make-up

Hebt u een feestje of evenement gepland en wil je er op je paasbest uitzien? Bij V Beauty Lounge wordt u professioneel geschminkt en gemaquilleerd naar uw eigen wens, afgestemd op iedere stijl en voor iedere gelegenheid. 

Maak een afspraak en V Beauty Lounge streeft er samen met jou naar om je te laten stralen!

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar V Beauty Lounge, 9800 Deinze, Houtkantlaan 1