Passiflora

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Info

Bloemenzaak Passiflora in Denderleeuw bestaat al sinds 1995 en staat nog steeds in volle bloei. Kwaliteit en een goede service staan hier centraal.
 

Bloemenwinkel Denderleeuw

Passiflora biedt een groot assortiment van dagelijks vers aangevoerde snijbloemen, bloeiende en groene planten en bloemstukken.
Wie bloemen zegt, zegt vazen. Passiflora biedt een leuk assortiment aan bloemenpotten en vazen. Ook voor tafeldecoratie zoals kaarsen en kunstbloemen zit u hier goed. Uw boeketje bloemen of bloemstuk wordt steeds op een creatieve manier opgemaakt en verpakt, volledig zoals u het wenst.
In de bloemenwinkel vindt u tevens zowel planten voor binnenshuis als tuinplanten en terrasplanten. Zelfs palmbomen en olijfbomen zitten in het aanbod.
Verder kan u bij de bloemenzaak in Denderleeuw terecht voor bloemenabonnementen, trouwboeketten, graftakken en rouwkransen.
 

Levering bloemen

Wenst u een familielid, uw geliefde, of een collega te verrassen met een bloemetje? U kan uw aankopen bij Passiflora in Denderleeuw en omstreken laten bezorgen. Voor leveringen buiten Groot-Denderleeuw en wereldwijde leveringen werkt de bloemenwinkel samen met Fleurop-Interflora. Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in de bloemenzaak zelf.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief