Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Na afspraak

Info

Voor de mooiste bloemen moet u bij Passiflora zijn

Bloemenzaak Passiflora in Denderleeuw bestaat al sinds 1995 en staat nog steeds in volle bloei. Kwaliteit en een goede service staan hier centraal. Van een themaboeketten, bruidsboeketten en rouwstukken tot kaarsen en vazen en overige decoratie, het is allemaal gemaakt met verse bloemen en te vinden bij Passiflora.
 

Bloemen en decoratie

Passiflora biedt een groot assortiment van dagelijks vers aangevoerde snijbloemen, bloeiende en groene planten en bloemstukken. Wie bloemen zegt, zegt vazen. Passiflora biedt een leuk assortiment aan bloempotten en vazen. Ook voor tafeldecoratie zoals kaarsen en kunstbloemen zit u hier goed. Uw boeketje bloemen of bloemstuk wordt steeds op een creatieve manier opgemaakt en verpakt, volledig zoals u het wenst.
 

Planten

In de bloemenwinkel vindt u tevens zowel planten voor binnenshuis als tuinplanten en terrasplanten. Zelfs palmbomen en olijfbomen zitten in het aanbod. Verder kan u bij Passiflora terecht voor bloemenabonnementen, trouwboeketten, graftakken en rouwkransen.
 

Levering bloemen

Wenst u een familielid, uw geliefde, of een collega te verrassen met een bloemetje? U kan uw aankopen bij Passiflora in Denderleeuw en omstreken laten bezorgen. Voor leveringen buiten Groot-Denderleeuw en wereldwijde leveringen werkt de bloemenwinkel samen met Fleurop-Interflora. Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in de bloemenzaak zelf.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief