We blijven open tijdens de vakantiemaanden

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraak
Zondag 21/08 Gesloten

Info

Krijg schitterend haar van wortel tot punt dankzij Kapsalon Hair Design in Dendermonde

Hair Design is een professioneel kapsalon waar zowel heren, dames als kinderen meer dan welkom zijn. Er wordt enkel gewerkt op afspraak, zo hoef je nooit lang te wachten op jouw beurt. Je kan er terecht voor een nieuwe snit, een kleuring, brushing, permanent en ook voor Split-Ender Pro behandelingen. Kortom voor alle klassieke en nieuwe haarbehandelingen ben je aan het juiste adres bij Hair Design. 
 

Feestelijk kapsel

Staat er binnenkort een leuk feest op de planning zoals een huwelijk, of de eerste communnie van je kleine spruit, dan heb je een mooi, passend kapsel nodig. Maak daarom een afspraak met Hair Design en samen wordt er overlopen wat de mogelijkheden zijn en gaan jullie samen op zoek naar een kapsel dat perfect bij je past. Stap buiten met een volledig nieuwe haarlook. 
 

Haar knippen

Hair Design is niet zomaar een kapsalon, de haarstylisten volgen de allerlaatste trends op de voet om jou het meest hippe en toffe kapsel aan te bieden. Heb je zelf misschien een kapsel op foto of online gezien dat je aanspreekt, breng dit dan zeker mee zodat het professionele team weet wat jij verwacht. Zo kunnen zij jou helpen met passend advies. Ze zijn gespecialiseerd in droogknippen, dat is een speciale techniek die niet iedereen onder de knie heeft maar waar de medewerkers van Hair Design de beste in zijn. 
 

Haarkleuringen

Laat je haar kleuren met de beste producten bij Hair Design. Zij werken namelijk met de professionele producten van Indola. Indola is een goed dekkende haarverf dat zorgt voor fascinerende kleurresultaten en verzorgt tegelijkertijd het haar. Zo wordt je haar gekleurd en krijgt het tegelijk een optimale verzorging die zowel de buitenste als de inwendige haarstructuur versterkt. Het is een product dat zorgt voor een schitterende glans die tot wekenlang houdt. 
 

Permanent voor mooie krullen

Wie een mooi en lang houdend permanent wilt, moet een bezoek brengen aan Hair Design in Dendermonde. Voor de permanent werken zij met een product dat je haar zal omtoveren tot prachtige krullen. Nazorg is hierbij wel heel belangrijk. Het aangewezen om je haar minstens een dag te laten rusten en geen haarproducten te gebruiken. Dit zou je nieuwe kapsel schade kunnen aanbrengen en dat kan zeker de bedoeling niet zijn. 
 

Split-Ender Pro behandelingen

De Split-Ender Pro behandeling zorgt ervoor dat je gezond haar krijgt zonder gespleten haarpunten. Het is een toestel dat alle splitsingen doet verdwijnen terwijl je toch de lengte van je haar kunt behouden. Deze behandeling is de ultieme uitvinding voor iedereen die houdt van lang en gezond haar. 
 

Kapsalon

Hair Design is jouw geknipte haarpartner. Maak snel je afspraak en binnenkort stap je als een echte ster door de straten met je nieuwe kapsel. Zij zorgen voor een look die volledig bij jou zal passen. Ook de mannen kunnen bij hen terecht voor een knipbeurt of haarkleuring op maat. Kinderen een nieuwe coupe aanmeten is kinderspel voor Hair Design uit Dendermonde.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hair Design een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel kontent... 10 Review door: Pierre
Heel vriendelijk... 8,3 Review door: Siebe
Zeer vriendelijk!... 7,7 Review door: Femke
Leuke sfeer vrienedlijk aangenam... 10 Review door: Lutgard
beleefd en makkelijk in omgang... 10 Review door: Pierre
Zeer klantvriendelijk... 10 Review door: Carmen
drankje bij het wachten koffie... 9,5 Review door: Abbeel