Andere belangrijke handelaars

Banner Joeters

Joeters

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 17:00 - 23:00
Zondag 11:30 - 22:00
Voor evenementen zijn wij 7op7 beschikbaar

Foto’s

Info

Bij Joeters te Oudegem-Dendermonde kunt u terecht voor de betere hamburgers. Honger? Dan kan u nergens beter terecht dan Joeters!
 

Voor ieder wat lekkers

Dit hamburgerrestaurant serveert home made burgers, hot dogs en pitta met net dat tikkeltje meer. Voor de vegetariers onder ons zijn er ook frisse slaatjes of verse veggieburgers! Heeft u toch zin in iets anders lekkers? Dan zult u blij zijn om te horen dat het assortiment van Joeters nog veel verder reikt dan voorgenoemde zaken. U kan er verder ook nog terecht voor heel wat zuiderse pasta's, lekkere frietjes en nog wat heerlijke snacks. 
 

Hier opeten of meenemen?

Bij Joeters kan u al dat lekkers in de zaak zelf verorberen, afhalen om mee te nemen naar huis of door hun delivery service aan huis laten brengen. Hiernaast baat het team van Joeters ook Joe's Smulkotjen uit. U vindt hun hamburgerkraam op weekdagen (uitgezonderd op maandag) tussen 10u en 16u30 en zaterdag tussen 10u en 14u op de Flor Mofmanslaan 2 te Lebbeke. Voor al uw feesten, evenementen, bedrijfsfeesten,... komen zij met hun mobiele frituur (snackwagen) naar u toe!

Honger? Kom dan naar Joeters, u zult het u niet beklagen! De snackwagen boeken voor een evenement kan via het nummer 0472/10 71 48. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Joeters, 9200 Dendermonde, Oudegemse Baan 63