Bio-Esthetiek Natalis

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Gesloten

Info

Bio-Esthetiek Natalis is reeds meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in De Pinte en omstreken. Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ontvangt Nathalie je graag in haar instituut voor een deugddoende en relaxerende behandeling of massage of om moeilijke huidproblemen onder de loep te nemen en op te lossen.
 

Hot-stone massage

Door gebruik van de warme basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er eventuele pijnvermindering is. De massage helpt ook mee om afvalstoffen te verwijderen en zo gaat het lichaam ontgiften.
 

Manicure en pedicure

Tijdens een manicure behandelt een specialist van Vancora uw nagels en handen met heel veel zorg zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt. Naast een verzorgende behandeling van uw handen, voorziet Vancora uw handen graag van verzorgde nagels doormiddel van gellish.

Bio-Esthetiek Natalis verwent u ook graag met een voetverzorging,
 

Huidverzorging

Bio-Esthetiek Natalis in De Pinte is gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen. Heeft uw huid last van allergie, acne, littekens of huidveroudering? De schoonheidsspecialiste werkt met  diepte peelings van Dr. Schrammek, natuurcosmetica van Deynique, zonnetherapie van Esthederm en biedt geavanceerde vitaminehuidtherapie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief