Bio-Esthetiek Natalis

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 02/11 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/11 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/11 GeslotenGesloten

Info

Bio-Esthetiek Natalis is reeds meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in De Pinte en omstreken. Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste ontvangt Nathalie je graag in haar instituut voor een deugddoende en relaxerende behandeling of massage of om moeilijke huidproblemen onder de loep te nemen en op te lossen.
 

Hot-stone massage

Door gebruik van de warme basaltstenen ontspannen de spieren waardoor er eventuele pijnvermindering is. De massage helpt ook mee om afvalstoffen te verwijderen en zo gaat het lichaam ontgiften.
 

Manicure en pedicure

Tijdens een manicure behandelt een specialist van Vancora uw nagels en handen met heel veel zorg zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt. Naast een verzorgende behandeling van uw handen, voorziet Vancora uw handen graag van verzorgde nagels doormiddel van gellish.

Bio-Esthetiek Natalis verwent u ook graag met een voetverzorging,
 

Huidverzorging

Bio-Esthetiek Natalis in De Pinte is gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen. Heeft uw huid last van allergie, acne, littekens of huidveroudering? De schoonheidsspecialiste werkt met  diepte peelings van Dr. Schrammek, natuurcosmetica van Deynique, zonnetherapie van Esthederm en biedt geavanceerde vitaminehuidtherapie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief