Toscana ijs

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 10:00 - 20:00
Dinsdag 23/07 Gesloten
Woensdag 24/07 10:00 - 20:00
Donderdag 25/07 10:00 - 20:00
Vrijdag 19/07 10:00 - 20:00
Zaterdag 20/07 10:00 - 20:00
Zondag 21/07 10:00 - 20:00

Info

Bij Toscana ijs, een ijssalon - tearoom in de Pintestraat 37 in De Pinte, kunnen de klanten terecht voor overheerlijke Italiaanse producten te gaan proeven, ontdekken en verkennen.

U kan er lekkere ambachtelijke Italiaanse ijsjes, gebakjes zoals Canoli, Brownie Biscotti, Glutenvrij amandeltaart, Italiaans kaasplankje, enz... vergezeld met Italiaanse producten zoals wijnen, prosecco, Lambrusco, frisdranken, Caffé latte, cappuccino, Barista, chocolademelk, koffie/deca en theesoorten uitproberen. Binnenkort kan men ook werelds beste olijfolie, pasta en dergelijke topkwaliteit producten vinden, dus hou onze Facebookpagina in het oog ????.

 

Ijssalon, tearoom en koffiehuis

De heerlijkste ijsjes ter wereld worden ongetwijfeld naar Italiaans recept gefabriceerd. Met diverse soorten "gelatti" op de kaart loopt iedere ijsliefhebber warm voor een bezoekje aan Toscana Ijs.  

Geniet van deze smakelijke ijsbereidingen terwijl u een caffé latte, cappuccino, espresso, chocolademelk of thee uitprobeert. U zal ongetwijfeld versteld staan van de smaak van het koude en warme Italië, terwijl u zich op smaakgebied culinair eventjes niet in België waant.

Alle ijs wordt steeds zelf bereid met verse boerenmelk en Nederlandse roomboter en de sorbets worden altijd gemaakt met vers vruchten. Iedere smaak die u proeft is authentiek en met passie gemaakt, en dat appreciëren de klanten van Toscana ijs enorm.
 

Italiaanse producten en wijnen

In de zaak zelf zijn er nog tal van Italiaanse producten en wijnen te ontdekken.

Door een samenwerking met Casa Vinicola Zonin, een van de grootste en belangrijke wijnhuizen in Europa, kan je de heerlijkste wijnen aankopen en degusteren, gemaakt van druiven die onder de Italiaanse zon afgebloeid zijn.

Dit wijnhuis werd opgericht in 1821 en wordt vertegenwoordigd door de 7de generatie van wijnbouwers. Met hun 1.800 hectaren aan wijngaard zijn zij aanwezig in heel wat Italiaanse wijnregio's - van Piemonte tot Toscanië en van Friuli tot Sicilië. Verder maken ze meer dan 28 miljoen flessen op jaarbasis - waarvan er velen een award of medaille winnen - en zijn ze bekend voor zowel stille wijnen als Prosecco.


Zin in een ijsje, heerlijke Italiaanse koffie of een andere Italiaanse smaakervaring?
Ga langs bij Toscana ijs in De Pinte!

Ligging en routebeschrijving