Toscana ijs

Openingsuren

Maandag 07/12 Gesloten... - ...
Dinsdag 08/12 12:00 - 13:3018:00 - 20:00
Woensdag 09/12 12:00 - 13:3018:00 - 20:00
Donderdag 10/12 12:00 - 13:3018:00 - 20:00
Vrijdag 04/12 12:00 - 13:3018:00 - 21:00
Zaterdag 05/12 12:00 - 13:3018:00 - 21:00
Zondag 06/12 12:00 - 13:3018:00 - 21:00

Info

Bij Itality ® (Gelateria / Pizzeria), Italiaans ijssalon en afhaalrestaurant in de Pintestraat 37 in De Pinte, kan men terecht om van overheerlijke

ambachtelijke Italiaanse ijsjes, pizza en hamburgers te

proeven, ontdekken en verkennen.

Afhaal restaurant in De Pinte voor verse pizza en hamburgers

Een takeaway restaurant met Italiaanse steenoven pizza en overheerlijke hamburgers waar men heel het jaar door voor afhaal als levering aan huis in hartje De Pinte terecht kan. Van arpril t.e.m. september kan men genieten van onze

ambachtelijke Italiaanse ijsjes op een hoorntje of in een potje.

bij Suat Gedik en Mieke Dutré onder de naam Itality ® waar u heel het jaar kan genieten van lekkernijen en tijdens het seizoen genieten op ons ruim en rustig terras
Volg onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.
www.facebook.com/ItalityCompany


Gelateria (ambachtelijk Italiaans ijs)

Met diverse soorten "gelatti" op de kaart loopt iedere ijsliefhebber warm voor een bezoekje aan Itality ® waar de heerlijkste ijsjes worden bereid volgens een authentiek Italiaans recept.

Wij bereiden ons ijs zelf met verse boerenmelk en roomboter, onze sorbets worden altijd gemaakt met verse vruchten, wij gebruiken geen smaakversterkers of kleurstoffen, alles is puur natuur. Iedere smaak die u proeft is authentiek en met passie gemaakt, en dat appreciëren de klanten van Itality ® enorm.

Tearoom (Barista koffiehuis)

U kan bij Itality ® ook genieten van een barista caffè latte, cappuccino, espresso, chocolademelk, verschillende thee soorten, Italiaanse frisdranken of Italiaanse wijnen, uiteraard kan u ook genieten van huisgemaakte pannenkoeken en verse Italiaanse gebakjes. U zal ongetwijfeld versteld staan van de smaak van het koude en warme Italië, terwijl u zich op smaakgebied culinair eventjes niet in België waant.

Pizzeria (steenoven gebakken)

Bij Itality ® in De Pinte kan u genieten van overheerlijke Italiaanse steenoven pizza, ook voor afhaal en levering aan huis in De Pinte en omstreken.
 

Ristorante (Italiaanse romantische eethuis)

Van verse soep, panini broodjes vergezeld van frisse salade, pasta gerechten zoals; spaghetti, penne, tagliatelle, tortellini, ravioli in een romantische kindvriendelijke atmosfeer.

Bij tality ® worden alle gerechten vers gemaakt en ''à la minute bereid'', zo word er voor pasta gerechten enkel verse pasta gebruikt en de groenten worden dagelijks ook vers gesneden.

Italiaanse wijnen & prosecco (geselecteerde wijnen)
Bij Itality ® zijn er nog tal van Italiaanse producten te ontdekken, ook onze huiswijnen, door een samenwerking met Casa Vinicola Zonin, een van de grootste en belangrijke wijnhuizen in Europa, kan je de heerlijkste wijnen en prosecco aankopen en degusteren, gemaakt van druiven die onder de Italiaanse zon op smaak gekomen zijn.

Dit wijnhuis werd opgericht in 1821 en wordt vertegenwoordigd door de 7de generatie van wijnbouwers. Met hun 1.800 hectaren aan wijngaard zijn zij aanwezig in heel wat Italiaanse wijnregio's - van Piemonte tot Toscanië en van Friuli tot Sicilië. Verder maken ze meer dan 28 miljoen flessen op jaarbasis - waarvan er velen een award of medaille winnen - en zijn ze bekend voor zowel stille wijnen als Prosecco.


Zin in een ijsje, heerlijke Italiaanse koffie of een andere Italiaanse smaakervaring?
Ga langs bij Itality 
® in De Pinte! Keuken doorlopend open van 12u tot 21u30.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede zaak... 7,7 Review door: Lukas
Doe zo verder... 8,1 Review door: Nathan
Jullie zijn een aanwinst voor he... 9,5 Review door: Ilona
Doe zo verder! :)rnBeste wen... 9,6 Review door: David
lekkere panne koeken en vriendel... 7,6 Review door: Martine