DC - Dakwerken Coussee bvba

Info

Dakwerken Coussee in Destelbergen staat garant voor een verzorgde realisatie van uw nieuw of vernieuwd dak. Dit door gebruik van de beste technieken en kwalitatieve producten. Een grondige dakinspectie, gecombineerd met vakkennis en jarenlange ervaring resulteren in een mooi uitgewerkt geheel, volledig op maat van de klant.

Leien
DC werkt uitsluitend met de gerenommeerde natuurleien van CUPA, de absolute wereldleider. Formaat en kleurschakering worden aan uw persoonlijke smaak aangepast. De keuze voor natuurleien verzekert u van een dak van topkwaliteit dat vele decennia meegaat. Door hun waterdichtheid, vochtbestendigheid en buigsterkte kan DC de zekerheid aan kwaliteit garanderen.

Pannen
DC werkt met de kleidakpannen uit het gamma van Koramic. De keuze voor het nieuwbouw- of renovatieproject wordt bepaald in overleg met onze klant. De kleidakpan van Koramic geniet 30 jaar waarborg op vorstbestandheid.
DC gebruikt voor zijn klanten het gamma tegelpannen dat Koramic aanbiedt. De tegelpan is een type kleidakpan die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en geniet ook 30 jaar waarborg op vorstbestandheid.

Roofing
Voor het afdichten van een plat dak met roofing werkt DC uitsluitend met roofing van De Boer: een kwaliteitsproduct met waterdichtheidsgarantie.

EPDM
Wanneer een plat dak moet worden afgedicht werkt DC met EPDM-rubber van Resitrix, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
Koperen en zinken goten
Ook voor lood-, zink-, en koperwerken bent u bij DC aan het juiste adres, zowel voor bakgoten als hanggoten.

Dakramen
DC kiest steeds voor dakramen van het merk Velux voor elk type project. Velux biedt een ruim gamma aan kwaliteitsdakramen aan, alsook de bijpassende rolluiken of gordijnen.

Koepels
DC installeert de lichtkoepels uit het gamma van Velux of Skylux. De CE-gekeurde koepels zijn duurzaam, veilig en betrouwbaar.

Gevelbekleding
Bij een project gevelbekleding heeft de klant de keuze uit verschillende uitwerkingen: leien, sidings,  cederhout en rockpanel.
 
Contacteer Dakwerken Coussee op het nummer 09 231 13 01, info@dakwerkencoussee.be of via het contactformulier op de website: dakwerkencoussee.be.

Ligging en routebeschrijving