Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraak
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Ga voor een correcte uitvoering met kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs met DC - Dakwerken Coussee

Dakwerken Coussee in Destelbergen staat garant voor een verzorgde realisatie van uw nieuw of vernieuwd dak. Dit door gebruik van de beste technieken en kwalitatieve producten. Een grondige dakinspectie, gecombineerd met vakkennis en jarenlange ervaring resulteren in een mooi uitgewerkt geheel, volledig op maat van de klant.
 

Leien

DC - Dakwerken Coussee werkt uitsluitend met de gerenommeerde natuurleien van Cupa, de absolute wereldleider. Formaat en kleurschakering worden aan uw persoonlijke smaak aangepast. De keuze voor natuurleien verzekert u van een dak van topkwaliteit dat vele decennia meegaat. Door hun waterdichtheid, vochtbestendigheid en buigsterkte kan DC de zekerheid aan kwaliteit garanderen.
 

Pannen

DC - Dakwerken Coussee werkt met de kleidakpannen uit het gamma van Koramic. De keuze voor het nieuwbouw- of renovatieproject wordt bepaald in overleg met onze klant. De kleidakpan van Koramic geniet 30 jaar waarborg op vorstbestandheid. Zij gebruiken voor hun klanten het gamma tegelpannen dat Koramic aanbiedt. De tegelpan is een type kleidakpan die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en geniet ook 30 jaar waarborg op vorstbestandheid.
 

Roofing

Voor het afdichten van een plat dak met roofing werkt DC - Dakwerken Coussee uitsluitend met roofing van De Boer: een kwaliteitsproduct met een waterdichtheidsgarantie waardoor voor hen de wettelijke garantie het absolute minimum is. 
 

EPDM

Wanneer een plat dak moet worden afgedicht werkt DC - Dakwerken Cousse met EPDM-rubber van Resitrix, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
 

Koperen en zinken goten

Ook voor lood-, zink-, en koperwerken bent u bij DC aan het juiste adres, zowel voor bakgoten als hanggoten.
 

Dakramen

DC - Dakwerken Coussee kiest steeds voor dakramen van het merk Velux voor elk type project. Velux biedt een ruim gamma aan kwaliteitsdakramen aan, alsook de bijpassende rolluiken of gordijnen.
 

Koepels

DC - Dakwerken Coussee installeert de lichtkoepels uit het gamma van Velux of Skylux. De CE-gekeurde koepels zijn duurzaam, veilig en betrouwbaar.
 

Gevelbekleding

Bij een project gevelbekleding heeft de klant de keuze uit verschillende uitwerkingen: leien, sidings,  cederhout en rockpanel. Contacteer DC - Dakwerken Coussee op het nummer 09/ 231 13 01, stuur een mail naar info@dakwerkencoussee.be of via het contactformulier op de website: dakwerkencoussee.be. Neem ook zeker eens een kijkje op hun website http://www.dakwerkencoussee.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief