A1-Service bv

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Wilt u een voertuig huren of gemakkelijk tot in de luchthaven of ergens anders geraken? Transport van personen samen met de verhuur van voertuigen is de specialiteit van A1-Service! 
 

Verhuur

A1-Service is gespecialiseerd in mini-busjes. Voor de roadtrip met vrienden of gezellige gezinsuitstap: een minibus mét airco die plaats heeft voor niet minder dan 8 passagiers (en de chauffeur), maar die u mag besturen met een rijbewijs B! Tijdens de koude maanden kan u rekenen op gratis wintervoorzieningen (winterbanden, sneeuwkettingen, dakkoffer). 

Autocar/Coach/Bus

Voor o.a. een daguitstap of meerdaagse reizen hebben we voor groepen tot 32 personen de luxe autocar,  voorzien met een toilet, bar en dvd-speler.

Transport

Ook voor wie niet zelf rijdt staat A1-Service paraat! U kan een beroep doen op haar diensten voor transport naar alle luchthavens in binnen- en buitenland.  Alle diensten zijn 24/24, 7/7 beschikbaar! 

Heeft u nood aan transport van personen, of misschien zoekt u de ideale wagen om van uw reis een succes te maken? A1-Service staat voor u klaar! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief