A1-Service bv

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Wilt u een voertuig huren of gemakkelijk tot in de luchthaven of ergens anders geraken? Transport van personen samen met de verhuur van voertuigen is de specialiteit van A1-Service! 
 

Verhuur

A1-Service is gespecialiseerd in mini-busjes. Voor de roadtrip met vrienden of gezellige gezinsuitstap: een minibus mét airco die plaats heeft voor niet minder dan 8 passagiers (en de chauffeur), maar die u mag besturen met een rijbewijs B! Tijdens de koude maanden kan u rekenen op gratis wintervoorzieningen (winterbanden, sneeuwkettingen, dakkoffer). 

Autocar

Voor o.a. een daguitstap of meerdaagse reizen hebben we voor groepen tot 32 personen de luxe autocar,  voorzien met een toilet, bar en dvd-speler.

Transport

Ook voor wie niet zelf rijdt staat A1-Service paraat! U kan een beroep doen op haar diensten voor transport naar alle luchthavens in binnen- en buitenland.  Alle diensten zijn 24/24, 7/7 beschikbaar! 

Heeft u nood aan transport van personen, of misschien zoekt u de ideale wagen om van uw reis een succes te maken? A1-Service staat voor u klaar! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief