Suggerimenti – Chef: Samuel Fusaro

 

Goed om te weten

Dagelijkse pasta van de dag

Van maandag tot vrijdag: Lunchmenu

 

Antipasto
 

Calamari fritti
Verse gefrituurde inktvisringetjes
€11.00
 

Antipasto mixte
Bordje met verse inktvisringetjes, Italiaanse charcuterie en Italiaanse kazen.
€12.00 p.p.
 

Carpaccio di manzo (piccolo / grande)
Huisgemaakte carpaccio van rund
€13.50 / €19.00
 

Vitello Tonnato (piccolo / grande)
Kalfslapje met mayonaise van tonijn
€13.50 / €18.00
 

Paste

 

Casoncelli alla Bergamasca
Ravioli gevuld met vlees, rozijnen, peer en amarettini
€17.50
 

Pasta alle vongole e vino bianco

Pasta met venusschelpjes

€19.00
 

Pasta vegetariana

€16.00
 

Pasta all’amatriciana

Pasta met parmaham, spek, ajuin, tomatensaus

€16.00
 

Pasta ai frutti di mare

Pasta met verse zeevruchten

€29.00
 

Carne

 

Scaloppina alla Milanese

€23.00
 

Entrecot alla griglia con verdure alla griglia

Entrecote gegrild met gegrilde groentjes (ongeveer 350gram)

€35.00
 

Ossobuco

Ossobuco (afhankelijk van het seizoen op verschillende wijzen)

€26.00
 

Tagliata di manzo

€26.00
 

Pesce

 

Aragosta "Albero d'Oro" con pasta fresca

Kreeft

€dag/gram
 

Orata in crosta di sale

Vis in een korstje van grof zout (soort vis afhankelijk seizoen)

€29.00
 

Zuppa di mare

Vissoep met zeevruchten

€28.00
 

Fritto misto

Gefrituurde vis en zeevruchten

€28.00

 

Dolce

 

Panna cotta al frutti di bosco

Panna cotta met bosvruchten

€8.00
 

Zabaione a base di prosecco

Sabayon op basis van prosecco

€8.00
 

Affogato

Italiaanse Café Glacé met amaretto en verse chocoladestukken

€10.00
 

Tiramisu

Tiramisu met speculoos

€8.00