Andere belangrijke handelaars

Banner Frelek nv

Openingsuren

Maandag 24/09 Na afspraak
Dinsdag 25/09 Gesloten
Woensdag 26/09 Gesloten
Donderdag 27/09 09:00 - 17:00
Vrijdag 28/09 Gesloten
Zaterdag 22/09 Na afspraak
Zondag 23/09 Gesloten

Foto’s

Info

Frelek is een erkend elektricien en installateur van beveiligingssystemen. Een zelfwerkend patroon met uit Diest meer dan 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat al uw elektriciteitswerken vlot verlopen. Daarnaast vindt u in de toonzaal van Frelek ook alle soorten lampen, van bureaulampen tot steenlampen met helende werking.
 

Alarmsystemen

Alarmsystemen komen in allerlei soorten en maten. Specialist Frelek in Diest helpt u graag om de juiste keuze te maken. Bij inbraakbeveiliging denkt men eerst aan een goede deurbeveiliging. Om uw deuren tegen inbraak te beschermen biedt Frelek vele producten die de veiligheid van uw huis en uw gezin kunnen verhogen. Welke producten worden uitgekozen hangt af van de situatie en wens van de klant.
 

Elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een elektricien, voor een uiteenlopende waaier aan elektriciteitswerken? U kan bij Frelek terecht voor een elektrische installatie zowel op de klassieke manier, als met de meest moderne systemen. Samen met u bekijkt de vakman aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen.
 

Verlichting

Frelek uit komt eveneens graag bij u langs om uw verlichting te realiseren. In de toonzaal te Diest vindt u zowel lampen voor op kantoor en in uw bureau, als speciale modellen zoals steenlampen met een helende werking.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Frelek nv, 3290 Diest, Leuvensestraat 86