Openingsuren

Maandag 06/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 05/07 GeslotenGesloten

Info

Wilt u even weg van alle stress en drukte? Kom dan zeker eens langs bij Schoonheidsinstituut Ilse te Diest voor een ontspannende behandeling waarin zowel lichaam als geest tot rust komen.
 

Ontharing en huidverzorging voor lichaam en gelaat

Ilse biedt u diverse behandelingen aan om uw gelaat en lichaam van een stralende gezonde huid te voorzien. Schoonheidsinstituut Ilse maakt hierbij gebruik van de producten van Mila D'Opiz, een exclusiviteit op gebied van huidverzorging. Ilse staat garant voor een persoonlijke aanpak, professioneel gerichte verzorging en vrijblijvend verzorgingsadvies. Wenst naast een ontspannen, gezonde huid ook een gladde? Dan kan u rekenen op Ilse en haar team voor ontharingen van de benen, borst, bovenlip, kin, bikinilijn…
 

Manicure, pedicure, Gelish en make-up

Laat ook uw handen en voeten heerlijk onder handen nemen bij Schoonheidsinstituut Ilse. U kan er terecht voor een grondige, ontspannen manicure voor zachte, gezonde handen, eventueel afgewerkt met Gelish nagels. Uw voeten kunnen eveneens heerlijk onder handen genomen worden met dezelfde optie voor gelakte nagels en Gelish. Het oog wil natuurlijk ook wat: straal daarom met een van de mogelijke make-upbehandelingen en haarkleuringen!
 

Alternatieve therapieën: oorkaarsen en Reiki

Ten slotte kan u voor alternatieve therapieën terecht bij Schoonheidsinstituut Ilse. Een van die therapieën is de oorkaarstherapie. Bij deze bijzondere techniek wordt een speciaal oorkaarsje onder het oor geplaatst. De trillende lucht die hiervan opstijgt in het oorkanaal veroorzaakt een lichte masserende trilling van het trommelvlies, wat rustgevend werkt en de bloedsomloop stimuleert. Reiki is zo mogelijk een nog meer bijzondere, stimulerende behandeling. Voor meer info hierover kan u altijd terecht bij Ilse en haar medewerkers.

Kom eens langs bij Schoonheidsinstituut Ilsevoor een aangename behandeling en voel u als herboren! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief