Ontdek de reviews van klanten van Katrien Van Campenhout - coach in Diest.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Ga zo door

Review door ZUEYMYG op 2021-01-27
Scoremotivatie
Katiren is heel gedreven en doet haar zaak met heel veel passie .\r\nZe voelt de problemen bij kinderen heel goed aan en wil deze kinderen helpen om zich zo beter te voelen en gelukkiger te zijn .\r\n

Review door Simone op 2020-12-21
Scoremotivatie
Fijne feestdagen in jullie KERST-bubbel! Onze beste wensen voor 2021!\r\nFam. Schauwaers-Van de Velde

Review door Sandy op 2020-12-20
Scoremotivatie
Super tevreden van de aangeboden diensten en resultaat.

Review door Elke op 2020-07-21
Scoremotivatie
Katrien is een fantastische coach en heeft met mijn Talenten beter laten leren kennen.

Review door Nele op 2020-06-16
Scoremotivatie
Doe zo voort zoals je bezig bent!

Review door Alessandra op 2019-12-31
Scoremotivatie
Prettige Feesten

Review door Tony op 2019-12-31
Scoremotivatie
Fantastische madam!

Review door Dominique op 2019-12-31
Scoremotivatie
Hallo Katrien\r\nJe hebt dat supergoed gedaan dit jaar. Wij wensen jou heel veel succes in 2020. Doe zo verder!!!!\r\nAgnes en Marc

Review door Marc op 2019-12-29
Scoremotivatie
Altijd super vriendelijk!

Review door Marijke op 2019-12-09
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.