Het leven van je kind kan best druk zijn. School, huiswerk, hobby's, vriendjes/vriendinnetjes en  sociale ontplooiing vormen het middelpunt van een kinderleven. En dat kan best veel zijn om op jonge leeftijd te proberen kaderen. Sommige kinderen houden ervan om in de belangstelling te staan, anderen houden zich liever op de achtergrond. Bepaalde kinderen doe je een plezier met een lange wandeling in de natuur, anderen kijken liever televisie of zijn het liefst creatief aan het werk. 

Ieder kind is anders, maar elk van hen heeft talenten die met de juiste coaching kunnen gestimuleerd of aangemoedigd worden. En dat is net waar Talentenboomhut samen met jou naar op zoek gaat: het talent van je kind ontdekken en het laten groeien. Kinderen die hun talenten dagelijks inzetten zullen veel veerkrachtiger en vol zelfvertrouwen door het leven kunnen.

Hebben jullie nood aan persoonlijke begeleiding? In een groeitraject gaat Katrien samen met ouder en kind op stap. Er wordt in een talenteninterview gepeild naar de interesses en talenten van het kind. Dit vormt de handleiding of de rode draad binnen het traject. We bouwen verder op wat je kind al kan. Tijdens dit groeitraject kunnen ook bachbloesems ingezet worden om de gemoedstoestanden van je kind in balans te brengen.


Tijdens de Relax Kids groepslessen leren kinderen hun innerlijke rustpunt te vinden en wordt er daarop verder gebouwd. Zo kunnen ze hier steeds naar terugkeren wanneer er grote druk of stress door externe factoren wordt ervaart. Tijdens deze Relax Kids lessen leren kinderen ontspannen en bouwen ze  op een speels manier aan zelfvertrouwen.

Sinds kort aanvaardt groeicoach Katrien van praktijk Talentenboomhut de Lucky Bon van Handelsgids. Deze cadeaubon kan bij Katrien ingeruild worden tijdens een deelname aan diverse workshops voor kinderen en ouders, zoals een talenteninterview, Relax Kids-lessen en ook voor de aankoop van bachbloesems. 


De missie van Talentenboomhut is: kinderen laten groeien vanuit hun talent – ik ben blij met mij! 
Wil je je kind een optimale ontplooiing geven waarbij zowel jij als je kind op een constructieve en oplossingsgerichte manier gecoacht worden? Hebben jij of je kind nood aan wat extra sturing of krijg je graag meer inzicht in de gedachtegang van je oogappel? Dan staat Katrien van  Talentenboomhut alvast voor je klaar
.