Klein Diest

Openingsuren

Maandag 10/08 Gesloten
Dinsdag 11/08 Gesloten
Woensdag 12/08 Gesloten
Donderdag 13/08 Gesloten
Vrijdag 14/08 Gesloten
Zaterdag 08/08 17:00 - 22:00
Zondag 09/08 17:00 - 22:00

Foto’s

Info

Brasserie Klein Diest

Brasserie Klein Diest is een gezellig restaurantje in het hartje van Diest. Het jonge ondernemend koppel, Jordy en Lotte, past perfect bij elkaar en vullen elkaar alle vlakken aan. Zij ontvangen iedereen met een lach en proberen alles perfect te laten verlopen voor de klant zodat deze een aangename ervaring kunnen beleven in hun zaak.

Op het uitgebreid menu vindt iedereen wel wat wils. Van een croque of pasta tot een steak met frietjes. Ook tijdens of na het eten kan je kiezen uit het uitgebreid menu van koffies en thees. 

Zij vinden het van belang dat hun klanten kunnen genieten van dagverse producten. Daarom werken zij met allemaal verse producten. U bet er steeds van harte welkom!

Nieuw en populair bij brasserie Klein Diest: Steppegras!!

Men heeft meer dan eens geprobeerd steppegras te kopiëren, maar niemand is er ooit in geslaagd de echte te evenaren! Brasserie Klein Diest is één van de officiële licentiehouders van het onovertroffen steppegras in Limburg en omstreken, dat al meer dan 30 jaar een groot succes is in België en daarbuiten.

Maar wat is steppegras eigenlijk? Veel mensen denken dat het alleen om de flinterdun gesneden frietjes gaat, maar er is veel meer! Steppegras is een compleet gerecht, met een heerlijke steak maar vooral ook die unieke steppegras-saus die deze schotel zo speciaal maakt.

Om voort te bouwen op de traditie en ook liefhebbers van variatie tegemoet te komen, heeft brasserie Klein Diest ook enige alternatieve versies van dit gerecht bedacht. Zo vind je buiten het traditionele gerecht ‘Steppegras’ ook Steppegras met o.a. steak, schnitzel, ribbetjes, kipfilet en ook steppegras met Ierse rib-eye of filet pur. 


Bieren, wijnen, aperitieven, gins, koffie enz…:

Dranken: in hun uitgebreid menu aan dranken kan je genieten van frisdranken, bieren, bieren uit fles of van ‘t vat, wijnen en bubbels, aperitieven en 3 verschillende gin tonics. Bovendien hebben zij een uitgebreide menu aan koffie’s, latte’s en warme chocolademelk met verschillende smaken, sauzen en toppings.

Uitgebreid ontbijt:

Uw dag met een heerlijk ontbijt starten? Bij hun kan je genieten van een klein ontbijt met beleg brood, fruitsap en 1 warm drankje naar keuze voor maar 10 euro. Ons populaire ‘Ontbijt Klein Diest’ laat u toe te genieten van beleg, brood, mini pannenkoeken, fruitsla, spek en ei, 1x cava per persoon, 1x fruitsap per persoon en 1x warme drank per persoon. 

Belegde broodjes:

Heb je niet veel tijd of zin in een lekker broodje, dat kan ook bij Brasserie Klein Diest. Ook veel keuze in tapas, panini’s en voorgerechten. 

Van croque monsieur, salades tot visgerechten:


Soepen, eiergerechten, visgerechten zoals zalm steak, botervis of scampi’s met verschillende sauzen naar keuze. Ook kleine gerechten zoals balletjes in tomatensaus, stoofvlees, ribbekes enzovoort maar ook salades, pastagerechten, penne, macaroni, lasagnegerechten en zelfs wokgerechten.

Benieuwd naar ons menu? Neem zeker een kijkje op onze website.
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

"Klein Diest" staat over te nemen

Wenst u graag een bloeiende zaak nl. "Klein Diest" in Diest over te nemen, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

Trefwoorden

Nieuwsbrief