Andere belangrijke handelaars

Banner Oud Diest

Oud Diest

Openingsuren

Maandag 24/09 09:30 - ...
Dinsdag 25/09 09:30 - ...
Woensdag 26/09 08:00 - ...
Donderdag 27/09 09:30 - ...
Vrijdag 28/09 09:30 - ...
Zaterdag 29/09 08:30 - ...
Zondag 30/09 09:30 - ...

Info

Bent u op zoek naar een gezellige brasserie die net iets meer aanbiedt dan de traditionele gerechten? Dan bent u op zoek naar Oud Diest! 
 

Proef van de wereld

Brasserie-restaurant Oud Diest vindt u op de Grote Markt, in het centrum van Diest. Oud Diest beschikt over een groot terras met zicht op het marktplein, stadhuis, de kerk en enkele prachtige historische panden. Indien u en goed plekje heeft weten te bemachtigen, zal u uw ogen dus goed de kost kunnen geven tijdens het eten! Achter het fornuis van Oud Diest vindt u Anwar, een chef-kok afkomstig uit Bangladesh. Daardoor staan er op de kaart niet alleen de typische gerechten uit de Franse keuken, maar ook een aantal uit de Indische, zoals een wokgerecht met een mix van lamsvlees, steak, kip en varkensvlees. Ook met de kids is rekening gehouden op de menukaart: u vindt er een speciaal kindermenu. 
 

Voor de dorst of kleine honger

Zaakvoerder Bert Journée heet u eveneens welkom om van een drankje te genieten, al dan niet in combinatie met een van de kleinere snacks op de kaart voor wie een klein knagend hongertje heeft. Ook qua dranken komt de strengste fijnproever aan zijn trekken bij Oud Diest. U vindt er een ruime selectie aan frisdranken, cocktails, wijnen en streekbieren. Smakelijk! 
 

Parkeren in de buurt van Oud Diest kan (overdag) betalend op de Grote Markt of op één van de gratis parkings aan de stadsrand. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Oud Diest, 3290 Diest, Grote Markt 17