Bloom

Openingsuren

Maandag 26/08 08:30 - 12:00
Dinsdag 20/08 Gesloten
Woensdag 21/08 08:30 - ...
Donderdag 22/08 08:30 - ...
Vrijdag 23/08 08:30 - ...
Zaterdag 24/08 08:30 - ...
Zondag 25/08 08:30 - ...

Info

In het cultuurhistorisch interessante Diksmuide vind je op de Grote Markt hotel - restaurant - tearoom Bloom terug. Het vergt weinig moeite om je hier thuis te voelen, dankzij de persoonlijke aanpak en klantvriendelijkheid van zaakvoerster Patricia en haar team.

Je kan er tijdens een bezoek aan Diksmuide langsgaan om een lekkere, verfijnde maaltijd te nuttigen of een drankje, snack, ijsje, wafel of pannenkoek te consumeren.
Reizigers die graag op meerdaagse uitstap de streek zouden verkennen of zakenmensen die na een lange dag snakken naar een kwalitatieve slaapplaats op locatie, kunnen bij Bloom een kamer reserveren met alle mogelijke comfort.

 

Restaurant - Tearoom

De eerlijke en heerlijke keuken van Bloom serveert gerechten die ieders smaakpapillen triggeren. Je kan er uitgebreid gaan lunchen of dineren en je keuze maken op de uitgebreide menukaart. Met een brede selectie aan beschikbare vis- en vleesgerechten vindt iedereen wel een gerechtje naar smaak. 

Enkele toppers die u bij Bloom kunt proeven of degusteren zijn het menu van de chef, gebaseerd op het seizoen en de daaraan gepaarde smaken. Enig in de streek is ook hun fondue, die zich laat kenmerken door het uitgebreide aanbod aan sausjes en salades.

Gaat u lunchen? Bestel dan zeker eens hun gekende ovenkoeken (verkrijgbaar in uitvoeringen "Pitta", "Italia", "Smos" en "Gegrilde ham/gesmolten kaas") en spoel ze weg met een lekker glaasje wijn of het unieke Bier van het Huis, Bloom-bier!
 

Hotel

Diksmuide is een van de parels van de Westhoek. Met haar rijke geschiedenis, interessante monumenten en vele bezienswaardigheden is het handig om meerdere dagen uit te trekken voor een bezoek aan Diksmuide. De ideale uitvalsbasis hiervoor is ongetwijfeld Bloom op de Grote Markt. Je verblijft er in moderne kamers met het nodige comfort en mocht u kiezen om het Bloom-bier wat beter te leren kennen, hoeft u alvast niet meer de baan op. 

Bezoek je Diksmuide? Boek dan je kamer via de website!

Ligging en routebeschrijving