Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Wilt u een voertuig huren om leuke daguitstappen of langere reizen te maken? Autoverhuur N8 biedt u de mogelijkheid om een Volkswagen Multivan met zitplaats voor 7 personen te huren voor al uw uitstappen en vakanties. Autoverhuur N8 is gelegen te Schepdaal bij Dilbeek, aan Toyota Garage Trullemans.

Heef u een uitstapje gepland, wil u met vakantie of heeft u tijdelijk een minibus nodig voor eender wat? Vraag naar de voorwaarden van Autoverhuur N8.
 

Verhuur autobus 7 personen

Autoverhuur N8 biedt u dé geschikte reiswagen aan, namelijk de Volkswagen Multivan. De efficiënte motoren, het geavanceerde rijbijstandssystemen, het ruime en veelzijdige interieur met hoogwaardige interieurafwerking zorgen voor een optimaal comfort tijdens uw reis.

De Volkswagen Multivan is geschikt voor personenvervoer en telt 7 plaatsen, met elk ruime hoofd- en beenruimte, zelfs op de tweede en derde rij.

Dankzij de elektrisch bedienbare achterklep en klapdeuren achteraan gaat inladen en uitladen super snel en gemakkelijk. 
 

Weekendtrip met minibus

Autoverhuur N8 laat u gemakkelijk en veilig een kwalitatieve minibus huren waarmee u in alle comfort een uitstap kan maken. Heeft u een familieweekendje gepland, of wilt u een citytrip maken met de vrienden? Rijd allemaal samen in één auto dankzij de Volkswagen Multivan met zitplaats voor 7 personen.
 

Op vakantie met minibus

U kan de Volkswagen Multivan voor een langere periode huren, zodat u met uw gezelschap op reis kan. Autoverhuur N8 voor meer informatie i.v.m. het huren van de minibus.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief