Axa Dilbeek

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 09:30 - 14:00
Dinsdag 18/08 09:30 - 14:00
Woensdag 12/08 09:30 - 14:00
Donderdag 13/08 09:30 - 18:00
Vrijdag 14/08 09:30 - 14:00
Zaterdag 15/08 GeslotenGesloten
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoekt Axa Dilbeek de beste prijskwaliteitverhouding op voor de verschillende verzekeringen die u nodig heeft. Tegelijkertijd biedt de Axa bankagent een volledig overzicht van verschillende beleggingen en beleggingsvormen. Het agentschap staat eveneens ter beschikking om u aan de meest voordelige kredieten te helpen. 

Verzekeringsmakelaar Axa Dilbeek biedt een ruime waaier aan bancaire- en verzekeringsproducten aan voor zowel particulieren als ondernemingen. Dankzij het AXA bankagentschap geniet u van alle denkbare bancaire diensten en producten zoals successieplanning, vermogensbeheer, leningen, kredieten en beleggingen.

Verzekeringen

Als particulier is het mogelijk uw woning te verzekeren, als huurder of als eigenaar. De familiale verzekering vergoedt de schade die door een verzekerde tijdens zijn privéleven aan een derde veroorzaakt wordt, Verder vindt u hier een reisbijstandsverzekering voor u, uw familie en uw voertuig. Ook uw fiets kan u laten verzekeren.

Beleggen

Verzekeringsmakelaar Axa Dilbeek begeleidt u graag bij uw eerste stappen in de wereld van beleggingen. De experts vergroten uw kennis en ervaring in beleggen en polsen naar uw verwachtingen en risico appetijt. Op die manier bekomt u beleggingen die naadloos bij u passen.

Kredieten

Een appartement kopen, uw droomwagen kiezen tijdens het autosalon, of dat mooie terras aanleggen. Verzekeringsmakelaar Axa Dilbeek helpt u om het juiste krediet te kiezen dat bij uw droom past.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief