Bas De Smedt

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Al meer dan 15 jaar kunt u voor al uw algemene elektriciteitswerken en sanitaire werken bij Bas De Smedt uit Dilbeek terecht.
Naast jarenlange ervaring met gasketels en condensatieketels is Bas De Smedt ook zeer ervaren in het aanleggen van vloerverwarming.
Verder is de vakman gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, domotica en zonneboilers.
Zowel bij nieuwbouw als renovatiewerken garandeert Bas De Smedt hoge kwaliteit.
 

Domotica

Dankzij huisautomatisering of domotica laat Bas De Smedt u toe om de gehele woning centraal te bedienen, het energieverbruik op te volgen en zelfs te verminderen. U geniet eveneens van meer comfort en verhoogt de veiligheid van uw gezin.
 

Sanitair

Is uw sanitaire constructie stuk en hebt u nood aan een loodgieter? Zowel bij uw nieuwbouwproject als bij renovaties staat de vakman uit Dilbeek klaar om grote en kleine sanitaire werken uit te voeren.
 

Elektriciteit

Bas De Smedt levert alle soorten van algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw- of renovatieprojecten.
 

Vloerverwarming

Bas De Smedt is uw vakman voor een vakkundige installatie van uw vloerverwarming in uw woning. Vloerverwarming creëert een aangenaam en knus gevoel in een ruimte. Bovendien krijgt u een warmer gevoel In een kamer met vloerverwarming dan in een kamer met traditionele verwarming. Vloerverwarming werkt dus energie sparend, aangezien er energie nodig is om de gewenste temperatuur te behalen.
Vertrouw op de ervaring van Bas De Smedt voor de installatie van uw nieuwe vloerverwarming en geniet nog vele jaren van de voordelen.
 

Zonneboiler

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw woning te voorzien van energie? De vakman uit Dilbeek zet graag samen met u een stap in de goede richting door het installeren van zonneboilers.

 

Ligging en routebeschrijving