Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 12/05 09:30 - 19:00
Donderdag 13/05 09:30 - 19:00
Vrijdag 14/05 09:30 - 19:00
Zaterdag 15/05 09:30 - 17:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Al sinds 1955 is Schoukens-Buyst uw betrouwbare juwelierszaak in Dilbeek Centrum. Naast een aanbod horloges en juwelen van hoogwaardige merken, kan de juwelier eigen creaties of ontwerpen verzorgen naargelang uw wensen en behoeftes. Schoukens-Buyst staat eveneens in voor juweelherstellingen en horlogeherstellingen.
 

Olivier Strelli

Ontdek de collectie horloges van Belgische modeontwerper Olivier Strelli bij Schoukens-Buyst in Dilbeek. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van aparte vormen en kleuren, maar vooral ook van hoogwaardige materialen. De ontwerpen van de horloges worden afgewisseld met enerzijds strakke en pure lijnen, en anderzijds sprekende kleuren en vloeiende lijnen.
De unieke Olivier Strelli polshorloges stralen modegevoel en originele eenvoud uit. Alle Olivier Strelli horloges zijn bovendien minimaal 3 ATM waterdicht.
 

Rodania

Juwelier Schoukens-Buyst is verdeler van de horloges van Rodania met tijdloze designs voor elk moment, maar steeds met een trendy twist. Op zoek naar een polshorloge dat zowel comfort, precisie als topkwaliteit vertegenwoordigt? Ontdek de collectie horloges van Rodania in de juwelierszaak in Dilbeek.
 

Trollbeads

Bij Schoukens-Buyst kan u terecht voor de handgemaakte fantasiejuwelen van Troll beads. Elke kraal uit de Trollbeads collectie is een origineel en authentiek product, ontstaan uit passie en kunstzinnigheid, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief