Foto’s

Info

VDA Webdesign

Iedere startende en werkende onderneming doet er goed aan om zijn online zichtbaarheid van in het begin op punt te stellen. Potentiële klanten gaan tegenwoordig bijna altijd online op zoek naar hetgeen ze willen terugvinden. Het is dan ook uiterst belangrijk om het online-verhaal van uw firma niet te negeren en zo goed mogelijk uit te bouwen. Hiervoor roep je best de hulp in van een professional.
Bij VDA Webdesign in Dilsen-Stokkem kan je terecht om uw website te laten bouwen, online te zetten en uw webpagina te laten onderhouden.
 

Analyse

Een eigen website is het persoonlijke uithangbord van uw bedrijf. Het is het eerste wat mensen online bekijken en is vaak de eerste halte van potentiële klanten. Als uw website op een professionele manier in elkaar gestoken is, geeft dit vrijwel onmiddellijk een betere indruk op uw toekomstig cliënteel.
 
Bij VDA Webdesign staat men garant voor een persoonlijke aanpak en een leuke samenwerking vanaf dag 1. Uw wensen en verwachtingen worden uitvoerig besproken en omgezet in een webpagina die volledig naar uw smaak is.
 

Design

Er zijn miljarden websites online die er allemaal anders uitzien en elk hun eigen lay-out hebben. Des te beter jouw website eruit ziet, des te meer mensen geneigd zijn om uw webpagina eens onder de loep te nemen. De inhoud speelt hier een grote rol: bezoekers moeten onmiddellijk kunnen zien welk product of welke dienst u aanbiedt en waarom u een stapje voor heeft op uw concurrenten.
 
Door vakkundig uw website op te bouwen volgens de laatste regels van de kunst, kunt u zich ervan vergewissen dat VDA Webdesign samen met u voor het best mogelijke resultaat gaat. Geen lege pagina’s, geen ellenlange teksten, gewoon een mooie website die perfect aansluit bij waar uw bedrijf voor staat: kwaliteit.
 

SEO

SEO of Search Engine Optimalization is niet meer weg te denken uit het huidige internet-landschap. Door de juiste toepassing van allerlei regeltjes en structuren op uw webpagina gaat ze sneller online teruggevonden worden door relevante bezoekers in de diverse zoekmachines. Een betere vindbaarheid online betekent rechtstreeks meer paginabezoeken en dus meer potentiële klanten voor uw firma.
 
Een van de stelregels van VDA Webdesign is dan ook:
 
“De beste plaats om uw concurrenten te bewaren is op Google – pagina 2. Wij gaan samen voor pagina 1!”

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief