H & S construct bvba

Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 23/10 Na afspraak
Woensdag 24/10 Na afspraak
Donderdag 25/10 Na afspraak
Vrijdag 26/10 Na afspraak
Zaterdag 27/10 Na afspraak
Zondag 28/10 Na afspraak
de zaterdag open
 afspraak maken op nummer 0495 50 99 97

Info

Dankzij jarenlange ervaring, staat H & S construct in Eeklo garant voor een onberispelijke uitvoering van zonweringen en garagepoorten.
 

Zonwering

H & S construct heeft heel wat varianten in zonwering binnen hun aanbod. Zo vindt u beslist de geschikte oplossing voor uw situatie.
Elke dag een mooi en droog terras, dat is wat een terrasoverkapping te bieden heeft. Ook in de herfstperiode biedt deze overkapping een niet onbelangrijke meerwaarde voor uw terras. Maar evengoed bij de eerste lentedag, wanneer een eerste tuinfeestje plaatsvindt, zal u niet meer gestoord worden door een plotse regenbui. Kortom een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenenproduct en zeker geen overbodige luxe.
Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in het assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.
Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van H & S construct in Eeklo brengen daar verandering in. De glazen windschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar H & S construct bvba, 9900 Eeklo, Raverschootstraat 66

Nieuws & Promoties

Nu promoprijzen

Wacht niet totdat het volgend jaar weer snikheet wordt! Bestel en koop nu terrrasoverkappingen, zonneschermen, rolluiken en screens met enorme promokortingen!

Aarzel niet om ons te contacteren: www.uwzonwering.be en op 0495 50 99 97.
Kom vrijblijvend langs!

zonsensoren

wacht niet tot het stroomnet wordt afgesloten!!

koop nu uw rolluiken, en screens met een sensor, zodat ook bij stroomuitval u kunt genieten van het comfort van de rolluiken of de screens: voordeel van rolluiken, ook in de winter wanneer het koud is

Vriendelijkste Handelaar

Stem op H & S construct bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden