H & S construct bvba

Openingsuren

Maandag 10/12 Na afspraak
Dinsdag 11/12 Na afspraak
Woensdag 12/12 Na afspraak
Donderdag 13/12 Na afspraak
Vrijdag 14/12 Na afspraak
Zaterdag 15/12 Na afspraak
Zondag 16/12 Na afspraak
de zaterdag open
 afspraak maken op nummer 0495 50 99 97

Info

Dankzij jarenlange ervaring, staat H & S construct in Eeklo garant voor een onberispelijke uitvoering van zonweringen en garagepoorten.
 

Zonwering

H & S construct heeft heel wat varianten in zonwering binnen hun aanbod. Zo vindt u beslist de geschikte oplossing voor uw situatie.
Elke dag een mooi en droog terras, dat is wat een terrasoverkapping te bieden heeft. Ook in de herfstperiode biedt deze overkapping een niet onbelangrijke meerwaarde voor uw terras. Maar evengoed bij de eerste lentedag, wanneer een eerste tuinfeestje plaatsvindt, zal u niet meer gestoord worden door een plotse regenbui. Kortom een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenenproduct en zeker geen overbodige luxe.
Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in het assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.
Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van H & S construct in Eeklo brengen daar verandering in. De glazen windschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie H & S construct bvba 2018

Nieuws & Promoties

Beursstand

We hebben een stand voor beurzen te koop voor een prikje 8m x 4 meter,

Koop nu uw terrasoverkapping met verwarming, zodat u volop kunt genieten van de aangename sfeer onder uw terrasoverkapping, de rolluiken zijn tevens in actie zoals de rest.

Open bijlage

Goedkoopste terrasoverkapping

Beste klanten, nu het inmiddels kouder word is het geen luxe om onder een terrasoverkapping
te genieten, onze prijzen zijn uitermate zeer goedkoop, en dit een uitstekende kwaliteit
kom en vraag de prijs voor een overkapping, bv 7m op 3m = +- 2200€

Vriendelijkste Handelaar

Stem op H & S construct bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden