Andere belangrijke handelaars

Banner H & S construct bvba

H & S construct bvba

Openingsuren

Maandag 09:00 - 15:00
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag Op afspraak
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag
Zondag Gesloten
de zaterdag open
 

Info

Dankzij jarenlange ervaring, staat H & S construct in Eeklo garant voor een onberispelijke uitvoering van zonweringen en garagepoorten.
 

Zonwering

H & S construct heeft heel wat varianten in zonwering binnen hun aanbod. Zo vindt u beslist de geschikte oplossing voor uw situatie.
Elke dag een mooi en droog terras, dat is wat een terrasoverkapping te bieden heeft. Ook in de herfstperiode biedt deze overkapping een niet onbelangrijke meerwaarde voor uw terras. Maar evengoed bij de eerste lentedag, wanneer een eerste tuinfeestje plaatsvindt, zal u niet meer gestoord worden door een plotse regenbui. Kortom een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenenproduct en zeker geen overbodige luxe.
Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in het assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.
Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van H & S construct in Eeklo brengen daar verandering in. De glazen windschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand.
 

Garagepoorten

De sectionale garagepoorten worden op maat gemaakt. Ze passen altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de sectionaalpoort helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt.
Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan is een rolpoort de uitkomst voor u. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar H & S construct bvba, 9900 Eeklo, Raverschootstraat 66

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van H & S construct bvba

Nieuws & Promoties

horren

nu is het hoog tijd om de komende winter iets warmer in te gaan, we hebben acties; gratis motor bij aankoop van een rolluik, tevens is het moment om de lente tegemoet te gaan en vliegenhorren te laten plaatsen, kom gerust langs in de winkel, tot dan.

nu of (nooit)

lol, inderdaad nu is het moment aangebroken om tijdens de winterprik in de gezellige warmte te verblijven, we bieden dan ook geisoleerde rolluiken aan die werkelijk hun doel overtreffen, rnen ook s'zomers hebben ze reeds hun doeltreffendheid bewezen

rolluiken vervolg

de rolluiken hebben alle een gratis motor, kom gerust langs om u ervan te vergewissen
de prijzen zijn buiten concurrentie .
u kunt via de website een prijsofferte aanvragen www.uwzonwering.be
vergeet niet ook uw tel nr. te vermelden. tot gauw

Vriendelijkste Handelaar

Stem op H & S construct bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van H & S construct bvba