Andere belangrijke handelaars

Banner H & S construct bvba

H & S construct bvba

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag Op afspraak
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
de zaterdag open
 afspraak maken op nummer 0495 50 99 97

Info

Dankzij jarenlange ervaring, staat H & S construct in Eeklo garant voor een onberispelijke uitvoering van zonweringen en garagepoorten.
 

Zonwering

H & S construct heeft heel wat varianten in zonwering binnen hun aanbod. Zo vindt u beslist de geschikte oplossing voor uw situatie.
Elke dag een mooi en droog terras, dat is wat een terrasoverkapping te bieden heeft. Ook in de herfstperiode biedt deze overkapping een niet onbelangrijke meerwaarde voor uw terras. Maar evengoed bij de eerste lentedag, wanneer een eerste tuinfeestje plaatsvindt, zal u niet meer gestoord worden door een plotse regenbui. Kortom een terrasoverkapping is een typisch vierseizoenenproduct en zeker geen overbodige luxe.
Terrasschermen zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in het assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.
Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van H & S construct in Eeklo brengen daar verandering in. De glazen windschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand.
 

Garagepoorten

De sectionale garagepoorten worden op maat gemaakt. Ze passen altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de sectionaalpoort helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt.
Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan is een rolpoort de uitkomst voor u. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar H & S construct bvba, 9900 Eeklo, Raverschootstraat 66

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie H & S construct bvba

Nieuws & Promoties

de winter bijna weg

Het seizoen doet zachtjes aan zijn intrede, daarom weer aandacht voor de acties, gratis motor
bij aankoop van screens rolluiken en sommige zonneschermen, u kunt tevens een kijkje nemen op onze website : www.uwzonweringen.be en kom gerust eens langs.

batibouw

beste klant, wij staan niet op de batibouw beurs.
Maar u kunt genieten van de batibouwvoorwaarden kijk ook eens op:
www.uwzonweringen.be

t'is weer voorbij die ...

nu komt de lente met rasse schreden nader, denk dan nu reeds aan uw zonweringen en zeker de insektenwering (plissehor), met een terrasoverkapping kunt u ook in het tussenseizoen heerlijk vertoeven; kom gerust langs in de raverschootstraat 66/1 in eeklo

raverschootstraat 66/1

beste klanten, alle wegen leiden naar Raverschootstraat 66/1 te eeklo,
kom nu zeker naar onze zaak om ook van de batibouwkortingen te genieten.
nieuw in het gamma zijn de ramen en deuren die we eerstdaags gaan opstarten. tot gauw

Vriendelijkste Handelaar

Stem op H & S construct bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden