Ik ben in verlof en start terug op 1/9/2020

Openingsuren

Maandag 27/03 Gesloten
Dinsdag 28/03 09:00 - 12:00
Woensdag 22/03 09:00 - 12:00
Donderdag 23/03 Gesloten
Vrijdag 24/03 13:00 - 18:00
Zaterdag 25/03 09:00 - 12:00
Zondag 26/03 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Kristel Van Dorpe kan u terecht voor alle herstellingen en aanpassingen van kleding en ander textiel. Kom gauw langs en gun uw beschadigde textiel een nieuw leven!
 

Retouches, knopen en ritsen

Kristel Van Dorpe voorziet met veel plezier allerlei uiteenlopende aanpassingen aan uw kledij of ander textiel. Zit uw kind in zijn of haar groeispurt? Laat dan de taille van de broek verbreden en de broekspijpen verlengen (indien mogelijk). Ziet u die ene broek of trui zo graag maar zijn de broekspijpen of mouwen te lang? Dan kan het omgekeerde ook: laat ze hier inkorten. Ook wanneer u uw vakantiekilo’s kwijt bent hoeft u uw bredere broeken de deur nog niet uit te gooien: u kan simpelweg uw taille en/of mouwen en broekspijpen laten versmallen. Ook het vervangen en plaatsen van ritsen en knopen is voor Kristel Van Dorpe als ervaren naaister een fluitje van een cent.
 

Allerlei herstellingen 

Is uw kind gevallen in zijn of haar mooie broek? Heeft die vervelende mot zich tegoed gedaan aan uw favoriete jas? Wat er ook mee gebeurd is, Kristel Van Dorpe zet zich steeds ten volste in om te pogen uw kleding terug in perfecte staat te brengen! Dit is uiteraard ook mogelijk voor andere textielartikelen, zoals beddengoed, tapijten en gordijnen.
 

Nieuwkuis

Ten slotte is schade niet het enige dat een mooi stuk textiel kan verpesten: ook hardnekkige vlekken zijn een groot probleem! Gelukkig kan u rekenen op Kristel Van Dorpe voor de grondige nieuwkuis van uw textiel, kleding of andere. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kristel Van Dorpe een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond