Mattheeusen & Zn

Openingsuren

Maandag 18/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 19/01 13:00 - 17:00
Woensdag 20/01 13:00 - 17:00
Donderdag 21/01 13:00 - 17:00
Vrijdag 22/01 13:00 - 17:00
Zaterdag 16/01 13:00 - 17:00
Zondag 17/01 GeslotenGesloten

Info

Woont u in de buurt van Essen en bent u op zoek naar terrasoverkappingen, ramen en deuren, garagepoorten, zonwering, raamdecoratie, of rolluiken? Winsol dealer Mattheeusen & Zn biedt een breed gamma van degelijke en betaalbare producten.
 

Raamdecoratie

Paneelgordijnen geven een warme en moderne uitstraling aan uw woning. Schuif de paneelgordijnen ten allen tijden opzij om te kunnen genieten van buitenruimtes en zorg tegelijk voor discretie in een stijlvolle omgeving. Deze oplossing is ideaal voor grote ramen en scheidingswanden.
Met een verticale jaloezie haalt u een tijdloze klassieker in huis die u toelaat op een sfeervolle wijze het daglicht in uw woning toe te laten en tegelijk uw privacy regelen. De Winsol producten van Mattheeusen & Zn geven uw ramen een extra dimensie dankzij een uitvoering van de raamdecoratie in stof of PVC.
 

Zonwering

Mattheeusen & Zn helpt u graag om van uw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken. Het bedrijf uit Essen biedt verschillende oplossingen aan om deze plaats af te koelen met behulp van een zonwering. Zo kan u kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Als u liever geen steunpalen in uw tuin hebt, kan u bijvoorbeeld beter gaan voor knikarmschermen die discreet bevestigd worden aan de muur.
 

Garagepoorten

Bent u op zoek naar een degelijke afsluiting voor uw garage, fietsenstalling of berging? De afsluiting moet horizontaal of verticaal kunnen sluiten en dit liefst allemaal automatisch? Dan zijn de Winsol garagepoorten van Mattheeusen & Zn ongetwijfeld iets voor u.
De sectionale poorten gaan verticaal open en zijn van topkwaliteit. Dankzij geavanceerde motoren bent u verzekerd van een snelle werking.
Geen ruimte voor een verticale poort? De sectionale poorten van Mattheeusen & Zn schuiven horizontaal oen, ideaal voor ruimtes met een beperkte hoogte.
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief