Busani Karweien

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Foto’s

Info

Hebt u in uw woonst of in uw tuin een klus die u niet zelf kunt klaren? Busani Karweien in de Sanderuslaan in Evergem is een firma die gespecialiseerd is in het uitvoeren van allerhande karweien en klussen, zowel binnenshuis als buitenshuis. De zaak werd opgericht door Ken Buysse, die met zijn technische opleidingen in diverse richtingen en zijn ervaring voor de meeste van uw werken kan ingeschakeld worden.

U kunt een beroep doen op zijn diensten voor divers onderhoud, herstellingen en kleine renovaties. Zijn specialisaties zijn het plaatsen van klinkers, pomponderhoud, pompreparaties, sanitaire klussen, sproeisystemen en waterpompen.

 

Klusjesdienst met professionele klusjesman

Wanneer er een klus uit te voeren valt, is Ken Buysse van Busani Karweien niet ver uit uw buurt. Deze  professionele vakman heeft een neus voor onderhoud, herstellingen en kleine renovaties van allerhande sanitair, toestellen en systemen. Het plaatsen van klinkers behoort ook tot zijn takenpakket.

Door zijn vakbekwaamheid in verschillende vakgebieden bent u als klant steeds zeker van een degelijke plaatsing, herstelling of reparatie.
 

Onderhoud en reparaties

Een woonst is een werk dat constant in opbouw is. Net wanneer je denkt bijna klaar te zijn, duiken er her en der wel defecten en mogelijke aanpassingen op die u graag had verholpen of uitgevoerd. Busani Karweien helpt u graag met het oplossen of realiseren van uw klus of karwei.
 

Gratis offerte en advies

Ken Buysse en Busani Karweien denken graag actief met u mee, om zo het best mogelijke resultaat  te bekomen. Als u twijfelt over bepaalde uitvoeringen of graag vakkundig advies krijgt van een echte vakman, staat Ken u graag bij met al uw vragen en opmerkingen.

U kan geheel vrijblijvend een gratis bezoekje voor planning en/of vaststelling van een karwei aanvragen. Aan de hand van een offerte weet u onmiddellijk welke kosten er gemaakt moeten worden.

Eerlijk en transparant vakmanschap, daar staat Busani voor!

Ligging en routebeschrijving