Openingsuren

Maandag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Hebt u in uw woonst of in uw tuin een klus die u niet zelf kunt klaren? Busani Karweien in de Sanderuslaan in Evergem is een firma die gespecialiseerd is in het uitvoeren van allerhande karweien en klussen, zowel binnenshuis als buitenshuis. De zaak werd opgericht door Ken Buysse, die met zijn technische opleidingen in diverse richtingen en zijn ervaring voor de meeste van uw werken kan ingeschakeld worden.

U kunt een beroep doen op zijn diensten voor divers onderhoud, herstellingen en kleine renovaties. De renovaties kunnen kleine reparaties beslaan tot betrekkelijk intensieve renovatiewerken. We schilderen, doen afwerking, buitenrenovaties. Sanitair, waterpompen, hulp bij kleine renovaties, het leggen van klinkers, plaatsen van tuinafsluitingen en kleine gevelwerken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook met polyester en epoxy kan deze klusjesdienst overweg.

 

Klusjesdienst met professionele klusjesman

Wanneer er een klus uit te voeren valt, is Ken Buysse van Busani Karweien niet ver uit uw buurt. Deze  professionele vakman heeft een neus voor onderhoud, herstellingen en kleine renovaties van allerhande. Schilderwerken, detailwerken, sanitair, toestellen en systemen. Het plaatsen van klinkers, afvoeren tot kaleien behoort ook tot zijn takenpakket.

Door zijn vakbekwaamheid in verschillende vakgebieden bent u als klant steeds zeker van een degelijke plaatsing, herstelling of reparatie.
 

Onderhoud en reparaties

Een woonst is een werk dat constant in opbouw is. Net wanneer je denkt bijna klaar te zijn, duiken er her en der wel defecten en mogelijke aanpassingen op die u graag had verholpen of uitgevoerd. Busani Karweien helpt u graag met het oplossen of realiseren van uw klus of karwei.
 

Gratis offerte en advies

Ken Buysse en Busani Karweien denken graag actief met u mee, om zo het best mogelijke resultaat  te bekomen. Als u twijfelt over bepaalde uitvoeringen of graag vakkundig advies krijgt van een echte vakman, staat Ken u graag bij met al uw vragen en opmerkingen.

U kan geheel vrijblijvend een gratis bezoekje voor planning en/of vaststelling van een karwei aanvragen. Aan de hand van een offerte weet u onmiddellijk welke kosten er gemaakt moeten worden.

Eerlijk en transparant vakmanschap, daar staat Busani voor!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief