NEW - Note ElektriciteitsWerken

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 30/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

Zaakvoerder van NEW uit Evergem, Christophe Note, is elektricien van opleiding en doet allerhande elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven. Hij is gespecialiseerd in netwerken en elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting en het uitbouwen van elektrische kasten. Als hoofdberoep is hij onderhoudstechnieker in een chemisch bedrijf en in bijberoep oefent hij met NEW de functie van elektricien uit.
 

Elektriciteitswerken NEW

NEW staat voor Note ElektriciteitsWerken. Christophe startte deze zaak enkele jaren geleden omdat elektriciteit al lang een passie van hem is, die hij tot voor kort enkel kwijt kon in de chemische sector. Doordat zijn interesseveld ruimer is dan de chemie alleen en hij kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt.
 

Diensten van NEW

Voor welke werken kunt u als bedrijf of particulier allemaal een beroep doen op de diensten van NEW? Wel, eigenlijk alles wat met elektriciteit te maken heeft. Zijn specialiteiten zijn zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Zo heeft Christophe in het verleden al talloze keren elektriciteitsnetwerken en elektrische bekabelingen aangesloten, elektrische kasten gebouwd en de verlichting geplaatst in woningen, appartementen en flatgebouwen.
 

Troeven van NEW

Wanneer u met NEW - Note ElektriciteitsWerken - in zee gaat, weet u onmiddellijk dat u met een ervaren en gepassioneerd vakman te maken hebt. Christophe is een energiek persoon die het vertrouwen van zijn klanten graag beloont met kwalitatief werk tegen een erg scherpe prijs. Veiligheid op de werf staat voorop, om zo de perfecte afwerking en levensduur van het elektriciteitsnet, uw verlichting en uw elektrische toestellen te garanderen.

Elektriciteitswerken gepland? Contacteer NEW en ervaar zelf de professionele aanpak van deze gedreven elektricien!

 

Ligging en routebeschrijving