Qook quality catering solutions bvba

Openingsuren

Maandag 28/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Na afspraak

Foto’s

Info

Qook quality catering solutions, de naam zegt het zelf: deze cateringsdienst, gelegen aan het Marktplein in Evergem, staat garant om u en uw eventuele gasten te voorzien van de lekkerste, meest kwalitatieve gerechten bij u thuis, in een feestzaal, op locatie of in een bedrijf.
 

Catering

Iedereen eet graag een lekkere en met passie bereide maaltijd. Laat dat nu net dé specialiteit zijn van Qook quality catering solutions. Met de meest verse ingrediënten gaat deze firma aan de slag om haar klanten en diens smaakpapillen te verblijden met overheerlijke culinaire creaties. 

Als klant hebt u volledige keuzevrijheid tussen de verschillende formules en gerechten. Er wordt steeds nauw samengewerkt en gebrainstormd met de klanten om zo een schitterende dag of avond te realiseren voor zowel de gastheer als de genodigden. 
 

Feesten en evenementen

Iedere gelegenheid is geschikt om een feest te houden. Natuurlijk zijn daar als organisator ook allerhande taken en plichten aan verbonden, waardoor u van tevoren veel voorbereidingswerk hebt en tijdens de avond misschien minder vaak bij uw gasten kunt zijn dan u zelf zou willen.

Qook quality catering solutions verlost u alvast graag van de zorgen om een kwalitatief vooraanstaande maaltijd aan te bieden aan uw gasten. Zij zijn gespecialiseerd in allerhande evenementen, gaande van een tuinfeest tot de catering op een beurs. Voorts worden zij frequent ingeschakeld om een receptie, babyborrel, bedrijfs- en personeelsfeest of een walking dinner te organiseren.

U kunt al een beroep doen op de diensten van Qook vanaf 20 personen. Alles is bespreekbaar en wordt zo goed mogelijk naar wens van de klant bereid. 

Zoekt u een cateringfirma die kwaliteit levert en waar u en uw gasten positief door verrast zullen worden? Neem dan contact op via telefoon of bezoek hun website om de verschillende opties te raadplegen!

 

Ligging en routebeschrijving