Openingsuren

Maandag 03/04 08:00 - 13:0014:00 - 18:30
Dinsdag 28/03 GeslotenGesloten
Woensdag 29/03 10:00 - 13:0014:00 - 18:30
Donderdag 30/03 08:00 - 13:0014:00 - 18:30
Vrijdag 31/03 08:00 - 13:0014:00 - 18:30
Zaterdag 01/04 07:30 - 13:0014:00 - 17:00
Zondag 02/04 07:30 - 12:30

Foto’s

Info

SBV Den Dries biedt je in de eerste plaats een kwalitatieve slagerij met huisbereide producten. Het assortiment werd aangevuld met ambachtelijke kazen, verse groenten en fruit, dagvers brood en een assortiment van droge voeding.
SBV Den Dries is een plaatselijke slagerij – bakkerij – versmarkt waar kwaliteit en versheid centraal staan. De slagerij werd opgestart door Kevin en Angélique. Reeds 10 jaar heeft Kevin ervaring in de slagerij en vandaag gebruikt hij deze ervaring in zijn zaak.

 

Slagerij

Als beenhouwer kijkt Kevin er nauw op toe dat het kwaliteit van het vlees in orde is. Opdat het vlees van goede kwaliteit zou zijn, wordt er nauw samengewerkt met de leveranciers. Voor de keuze van ons vlees gingen we persoonlijk langs bij de veetelers. Zo kunnen we garanderen dat de dieren een levenswaardig bestaan hebben gehad. Alsook wordt er gewerkt met een korte keten. De aankoop gebeurt nog rechtstreek bij de veeteler waardoor wij een goede opvolging kunnen garanderen.
Voor een goede smaakgarantie werken we met de rassen limousin (rund) en slagersvarken.

De runderen leven op uitgestrekte weides en worden op een biologische en diervriendelijke manier gekweekt. We zijn er dan ook van overtuigd dat een dier die voordien een goed leven had ook een betere kwaliteit van vlees kan voorzien.  Het bedrijf Meatier Puur kijkt hier zeer nauw op toe.
Voor het varkensvlees werken we samen met Vanderpoorten . Ook zij voorzien een goede samenwerking met hun varkensbedrijven en zien er nauw op toe dat het welzijn van de dieren gewaarborgd blijft.
De goede zorgen en de strikte opvolging van de veetelers zorgen voor een uitmuntende kwaliteit.
Daarnaast worden heel wat traiteurgerechten en salades huisbereid en kan u bij ons ook terecht voor de feestelijke maaltijden en schotels.
 

Liever een snelle hap?

Ben je onderweg en heb je een kleine honger? Of zoek je nog een lekkere lunch of avondmaal, zonder zelf achter de kookpotten te moeten staan? Je kan bij Den Dries ook dagschotels of belegde broodjes verkrijgen.
 

Kaas

Voor de kaas wordt er samengewerkt met Kaasrijperij De Wilde. Zij voorzien ons van de Klaartjes Kaas. Een zeer lekkere, ambachtelijk kaas die u enkel kan vinden bij de kaashandelaars en delicatessenzaken.
Naast de Klaartjes Kaas bieden we een assortiment kwalitatieve kazen aan die stuk voor stuk uniek en smaakvol zijn. Echter kozen we niet voor de grote, gekende namen maar voor de betere, minder gekende kazen. Het voordeel is dat deze vaak in kleinere oplagen worden geproduceerd. Hierdoor kan de kwaliteit en smaak beter gegarandeerd worden zodat je steeds een heerlijke kaas krijgt. Ook kaasplanken kan je steeds bij ons verkrijgen op bestelling!
 

Bakkerij

Voor ons dagvers brood werken we samen met Patisserie Lanckriet. Zo kunnen we de kwaliteit van de warme bakker aanbieden.
Dagelijks is er dagvers brood en een assortiment aan koffiekoeken. In het weekend wordt er ook een beperkt assortiment taartjes voorzien.
Had je graag een taart voor een verjaardag, speciale gelegenheid of gewoon voor de gezelligheid? Ook deze kan je bij ons bestellen!
 

Versmarkt

Ten slotte hebben we dan nog een gedeelte versmarkt. Hierin vind je steeds verse groenten en fruit.
Als laatste is er nog het gedeelte droge voeding. We zijn voorzien van dranken, koekjes, ontbijtwaren, deegwaren en andere dagdagelijkse voedingswaren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je SBV Den Dries bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik wens jullie beiden een fantas... 9,5 Review door: Martine
Fijne feestdagen gewenst!... 10 Review door: Davinah
Doe zo verder , jullie zijn goed... 9,1 Review door: Dirk
Doe zo verder... 8,2 Review door: Tibo
Top... 8,1 Review door: Romain
Super lekkere teppanyaki gegeten... 10 Review door: Sarah