DéLies Nails

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Bij nagelstudio Délies Nails in Gavere worden uw handen en nagels een streling voor het oog dankzij een manicure en nagelverzorging. Bij Délies Nails wordt u ontvangen door Liesbeth Struyven, een ervaren nagelstyliste gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels en verzorgen van nailart. U bent ook welkom in de nagelstudio te Gavere voor een verzorgende manicure.
 

Manicure Gavere

Verzorgde handen en nagels vormen het uithangbord van een vrouw. In de nagelstudio te Gavere worden uw handen met zorg en aandacht voor detail verwend dankzij een deugddoende manicure. Zo zien uw handen er verzorgd uit en voelen ze zacht aan.
 

Gelnagels

Bij Délies Nails kan u terecht voor de plaatsing van gelnagels. Dit zijn flexibele kunstnagels die niet snel zullen breken en erg prettig zitten. Bovendien zien gelnagels er natuurlijker uit dan andere soorten kunstnagels.

Nagelstudio Délies Nails biedt een ruime keuze in kleuren voor gelnagels en kan u ook nail art met steentjes aanbieden.
 

Gelpolish teennagels

Gaat u op vakantie of wil u zich voorbereiden op de zomer? Met gelpolish op uw teennagels ziet u er al meteen veel zonniger uit.

Gellak of gelpolish is de stevigere, langer houdende variant van gewone nagellak. Deze nagelkleuring is eenvoudig aan te brengen met een soort gel en blijft langer mooi dan nagellak. Zo wordt uw eigen nagel beschermd en krijgt hij een mooie glans. Ga langs bij Délies Nails en ontdek zelf de voordelen.

Ligging en routebeschrijving