Openingsuren

Maandag 27/03 Na afspraak
Dinsdag 28/03 Na afspraak
Woensdag 29/03 Na afspraak
Donderdag 30/03 Na afspraak
Vrijdag 31/03 Na afspraak
Zaterdag 01/04 Na afspraak
Zondag 02/04 Na afspraak

Foto’s

Info

Soms voelen we ons minder veilig of willen we onze eigendommen beveiligen. Beveiliging en automatisatie is iets wat de laatste jaren geen overbodige luxe meer is. Wij bij VDK-Technics helpen u graag verder met het beveiligen en automatiseren van al uw behoeftes.


Alarmsysteem laten plaatsen

Uw woning verlaten in alle rust dat kan met een alarmsysteem van bij ons. Met onze betrouwbare alarmsystemen krijgt u tijdig een verwittiging bij een inbraakpoging. Onze systemen hebben de luxe om branddetectie te koppelen aan het alarmsysteem, zo kan u met een gerust hart uw woning verlaten en is ook uw persoonlijke veiligheid gegarandeerd. 


Camerabewaking aan huis

Even op uw camera kijken en weten wat er aan de hand is. Zo makkelijk werkt het met de beveiligingssystemen van VDK-Technics. U kan op de voet volgen wat er gaande is in uw woning, tuin, oprit of waar u maar wil. We maken gebruik van de nieuwste IP-camera’s die zowel overdag als ’s nachts de beste kwaliteit aanbieden. Rekeninghoudend met uw budget, zorgen wij voor de oplossing die het beste bij u past. U kan de beelden bekijken via uw smartphone, tablet of PC. Heeft u verouderde camerabewaking? Geen probleem, wij kunnen deze ook vernieuwen.


Automatisatie van uw poort

Uw hek, garagepoort, rolluik of dergelijke mag geen ongemak zijn. Wij helpen u graag verder met het automatiseren van bestaande of nieuwe hekken, poorten of rolluiken. Welk u ook heeft, wij zorgen voor de gepaste automatisatie. Automatisatie zorgt niet alleen voor meer gemak, maar is het ook een troef richting extra veiligheid. Zo is uw domein immers afgesloten en niet zomaar open te breken. In geval van een stroompanne moet u zich geen zorgen maken, onze noodbatterij zorgt ervoor dat het hek nog altijd open en dicht kan. 


Elektronische toegangscontrole

Weten wie er wanneer toegang heeft tot uw woning of bedrijfsgebouw? Dat kan met onze elektronische toegangscontrole. Dit kan voor de hoofddeur, maar ook voor deuren in de woning of gebouw zelf. Zo worden alle openingen geregistreerd in een logboek en kan u te allen tijde kijken wie er op welk tijdstip toegang heeft verleend tot een bepaalde plaats.

Als u interesse heeft in één of meerdere diensten van VDK-Technics, dan kan u ons gerust contacteren voor een gesprek en vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wij helpen u graag verder en zijn blij dat we ook uw woning veiliger kunnen maken.

VDK-Technics BV
Erkend alarminstallateur MBz: 20-1469-06

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je VDK - Technics bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond