Openingsuren

Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ontspannen bij de kapper.

Het ontspannen begint al bij het maken van de afspraak. Door de flexibele openingstijden pas dit altijd in uw agenda. bel 014/58.85.52 en maak meteen een afspraak bij BO & CO. U wordt door ons geholpen om zo een afspraak te vinden wanneer het u het best uitkomt. Omdat wij altijd met afspraak werken hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

Bij ons hoeft u zich ook geen zorgen te maken of er nog genoeg geld in de parkeermeter zit of of uw parkeerschijf verlopen is. Parkeren kan bij ons altijd gratis recht voor de deur of zelfs op onze ruime parking achteraan de zaak.

Onze service?

Aan de wasbak geniet gerust als je haren gewassen worden en ontspan volledig bij het masseren van je hoofdhuid. We hebben de beste verzorgings producten van Redken zodat we voor jou haar een aangepaste verzorging kunnen gebruiken die bij jou past.
Bij een kopje koffie, thee, of chocomelk worden uw wensen besproken. Aan de hand wan deze wensen en eerlijk advies wordt bepaald hoe u eruit komt te zien. Alles is mogelijk zolang het maar bij uw haartype en persoonlijkheid past.
Bij BO & CO beschikt men over  jaren lange ervaring, ons enthousiasme, de hooge kwaliteitsproducten van Redken, de vele cursussen die we volgen en de persoonlijke aandacht die wij kunnen geven, zorgen wij er voor dat u relaxed en goed geknipt de deur uit gaat met een grote smile op uw gezicht!

Kortom kom eens gerust langs bij BO & CO te Geel.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief