Openingsuren

Maandag 24/06 Gesloten
Dinsdag 25/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Gesloten

Wij hebben een ruime gratis parking, een gezellig terras zodat u in de zomer buiten kan zitten en een huiselijke sfeer met toffe kapsters! 

Wij zijn gans het jaar doorlopend open om zo altijd voor u klaar te staan!

Foto’s

Info

Ontspannen bij de kapper.

Het ontspannen begint al bij het maken van de afspraak. Door de flexibele openingstijden pas dit altijd in uw agenda. bel 014/58.85.52 en maak meteen een afspraak bij BO & CO. U wordt door ons geholpen om zo een afspraak te vinden wanneer het u het best uitkomt. Omdat wij altijd met afspraak werken hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

Bij ons hoeft u zich ook geen zorgen te maken of er nog genoeg geld in de parkeermeter zit of of uw parkeerschijf verlopen is. Parkeren kan bij ons altijd gratis recht voor de deur of zelfs op onze ruime parking achteraan de zaak.

Onze service?

Aan de wasbak geniet gerust als je haren gewassen worden en ontspan volledig bij het masseren van je hoofdhuid. We hebben de beste verzorgings producten van Redken zodat we voor jou haar een aangepaste verzorging kunnen gebruiken die bij jou past.
Bij een kopje koffie, thee, of chocomelk worden uw wensen besproken. Aan de hand wan deze wensen en eerlijk advies wordt bepaald hoe u eruit komt te zien. Alles is mogelijk zolang het maar bij uw haartype en persoonlijkheid past.
Bij BO & CO beschikt men over  jaren lange ervaring, ons enthousiasme, de hooge kwaliteitsproducten van Redken, de vele cursussen die we volgen en de persoonlijke aandacht die wij kunnen geven, zorgen wij er voor dat u relaxed en goed geknipt de deur uit gaat met een grote smile op uw gezicht!

Kortom kom eens gerust langs bij BO & CO te Geel.

 

Ligging en routebeschrijving