Openingsuren

Maandag 04/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 14:00 - 18:00
Woensdag 06/07 14:00 - 18:00
Donderdag 07/07 Gesloten
Vrijdag 01/07 14:00 - 18:00
Zaterdag 02/07 10:00 - 13:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Naaiatelier Goed-Gestrikt Geel

Retoucheuse en tevens zaakvoerster Kim heet je van harte welkom in haar naaiatelier Goed-Gest(r)ikt. Deze is gelegen in het hartje van Geel. Kledij ontwerpen, creëren en retoucheren is een grote passie en drijfveer die Kim heel graag met iedereen wilt delen. Elke dag draagt zorgt ze ervoor dat alles tot in de kleinste details perfect is afgewerkt.
 

Specialisaties

De specialisaties van Goed-Gest(r)ikt zijn retouches, geboortepakketten en het creëren van wondermooie kinderkleding. Je kan bij Kim ook terecht voor naaibenodigdheden en stoffen. 


Workshops Naaien

Bij Goed-Gest(r)ikt organiseren ze regelmatig gevarieerde workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Deze zijn altijd een groot succes, dus er op tijd bij zijn is de boodschap. 
 

Webshop

Goed-Gest(r)ikt heeft ook haar eigen webshop. Binnenkort worden er zelfs een paar nieuwigheden verwacht zoals sleutelhangers, boeken en tuttenhangers, ontdek hun ruim assortiment. Naar de toekomst toe gaan ze meer van hun producten online aanbieden. Je kan alvast gerust eens een kijkje nemen op de website van Kim: https://www.goedgestrikt.be/ 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Goed Gestrikt

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Goed Gestrikt een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond