Openingsuren

Maandag 13/12 Na afspraak
Dinsdag 14/12 Na afspraak
Woensdag 15/12 Na afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraak
Zaterdag 11/12 Na afspraak
Zondag 12/12 Na afspraak

Info

Welkom bij reclame-adviesbureau Graphicss in Geel

Graphicss legt zich vooral toe op voertuigbelettering & car wrapping. Geen standaardwerk, alles wordt verzorgt naar de wensen van de klant. Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor de alom gekende zandstraalfolie, dit met of zonder tekeningen, namen, logo's,... Graphicss verzorgt dit ook op maat.
 

Prints

Dankzij de eigen machines kunnen wij heel snel alle prints voor u klaar hebben.  Altijd voorzien van een laminaat voor extra bescherming !  
 

Reclameborden, stickers, vitrinebelettering

Graphicss kan nog veel meer voor jou betekenen. Je kan er namelijk ook terecht voor reclameborden, vitrinebelettering en stickers allerhande, maar ook voor logo-ontwerp, ontwerpen van huisstijlen, alle drukwerken (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, folders, kaften), kleine oplages zijn mogelijk.
 

Spandoeken  

Spandoeken in alle maten en vormen, beach flags, werfdoeken, geboortespandoek? Ook hier staat Graphicss paraat om dit voor jou tot in de puntjes te verzorgen. Onze meest gekende klanten : Lego - Mexx - Apple Belgium - Ralph Lauren - G-Star.  Maar Graphicss vergeet ook niet haar naaste collega's : beenhouwers, bakkers, kappers, superette, kledingzaken. Ook zij worden met de meeste zorgen van A tot Z bijgestaan. Iedereen heeft evenveel recht op dezelfde kwaliteit en aandacht. Geen nummertje trek, ieder zijn eigen identiteit en wensen, en daar staan ze bij Graphicss met 100% achter.  

 

Zelf uw stempels - gravureplaatjes bestellen ?  Dat kan via onze handige online-shop !

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo verder... 7,9 Review door: Jana
Goed bezig... 8,1 Review door: Robin
Goed bezig, doe zo verder... 8,1 Review door: Tristan
Snelle service... 10 Review door: Kirsten
Fantastische service!... 10 Review door: Nele
Gewoon verder doen zoals je bezi... 10 Review door: Greet
Top mensen met een goede service... 10 Review door: Kelly