Foto’s

Info

Lavrijsen Geel

Lavrijsen is al sinds 1929 actief als garagist, waarvan meer dan 55 jaar als officiële verdeler van Peugeot & DAF. De wereld verandert echter constant.Vanaf 1 januari 2018 breekt er een nieuw tijdperk aan, binnen de toekomstvisie ‘Slim Vooruit’. Voortaan verkopen we, naast Peugeot, ook andere merken (bv. Citroën, BMW,...). Bovendien tref je in onze showroom nu ook jonge tweedehandswagens aan.

Lavrijsen bouwt verder op zijn rijke historie én kijkt vooruit naar de toekomst: in ons warm familiebedrijf garanderen we een persoonlijke aanpak, maar volgen we tegelijk de mobiliteitstrends op de voet. Of het nu gaat over aankoop, onderhoud of herstelling: samen gaan we Slim Vooruit.
 

Onze diensten: Personen / bestelwagens

Wat personenwagens en bestelwagens betreft, is ons vizier breed: je kan bij Lavrijsen zowel terecht voor een splinternieuwe auto als voor een jonge tweedehandswagen. Op vlak van tweedehandswagens specialiseren we ons in voertuigen met minder dan 10.000 km op de teller. Zowel wat de nieuwe auto’s als de occasies betreft bieden we vanaf 1 januari 2018 verschillende merken aan. Sinds 1 september 2019 zijn ze officiele dealer van Mitsubishi.

Peugeot scooters

Of je nu tussen het drukke verkeer in de stad manuvreerd of snel en soepel een korte afstand wil afleggen: een scooter is een handig vervoersmiddel. Bij Lavrijsen vind je heel wat uiteenlopende modellen en kleuren. Kom langs, vind de scooter van je dromen… en ga slim voooruit!

DAF

DAF, afkorting van van Doorne's Automobiel Fabriek, is een gerennommeerde vrachtwagenfabrikant. In 1952 werd Garage Lavrijsen de eerste DAF-dealer in België. Wil je je vloot uitbreiden met een DAF-truck? Of heeft jouw huidige vrachtwagen een onderhoud nodig? Garage Lavrijsen is jouw DAF-aanspreekpunt in de regio.

Carrosserie alle merken

Verder herstelt Lavrijsen allerhande merken & carrosserie-defecten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Lavrijsen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

groetjes van ome Gerard.rn... 8,9 Review door: Gerard
doe zo voort zoals de voorbije j... 9,7 Review door: Yvonne
neen... 6,1 Review door: Aerts
Vriendelijk onthaal. Goede servi... 9,5 Review door: Johan
Altijd goed geholpen bij Lavrijs... 9,2 Review door: Karel