Bonn

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00
Dinsdag 09:00 - 12:00
Woensdag 14:00 - 19:00
Donderdag 14:00 - 19:00
Vrijdag 14:00 - 17:00
Zaterdag Na afspraakNa afspraak
Zondag GeslotenGesloten

Info

Schrijnwerkerij Bonné Alfons te Geetbets voert al uw maatwerk vakkundig uit met kwaliteitsproducten. De vakman is gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van ramen, rolluiken, zonwering en garagepoorten.
 

Plaatsing en renovatie van ramen

Met meer dan 35 jaar ervaring garandeert Bonné Alfons een afgewerkte plaatsing van ramen in hout, aluminium en pvc. De aannemer voorziet uw woning van de meest kwalitatieve ramen. Er wordt gewerkt met ramen van Gealan en Reynaers die u toelaten te besparen op uw energieverbruik door hun uitstekende isolatie. Alle ramen zijn beschikbaar in tal van verschillende stijlen en modellen. Hierdoor, in combinatie met de verschillende gebruikte materialen, bent u gegarandeerd iets te vinden dat bij uw stijl en noden past. Indien uw ramen schade of slijtage hebben opgelopen, kan u eveneens terecht bij Bonné Alfons voor de vakkundige herstelling hiervan.
 

Rolluiken, zonwering en vliegenramen

Bonné Alfons voorziet uw woning van rolluiken en zonwering van Somfy en Harol. Deze zorgen voor uw privacy en houden het geluid en licht buiten. Wederom heeft u de keuze uit tal van uiteenlopende modellen en stijlen: er is iets voor iedere smaak en ieder budget! U kan uiteraard rekenen op de zaak voor een vrijblijvende prijsofferte alvorens ze aan de werken beginnen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
 

Garagepoorten en sectionaalpoorten

Verder verzorgt de aannemer algemene schrijnwerkerij en kan u beroep doen op de vakman uit Geetbets voor het plaatsen van garagepoorten en sectionaalpoorten. Verkiest u een poort uit aluminium, PVC of hout? Dit is allemaal mogelijk.

Neem gauw contact op met schrijnwerker Bonné Alfons voor een vrijblijvende prijsofferte, en overloop de mogelijkheden voor uw schrijnwerkersklus. De firma zal deze zonder twijfel tot een goed einde brengen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief