Jenny Vandevelde

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/05 GeslotenGesloten
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

"Softo... Uw flexibele horecaleverancier voor zuivel- en diepvriesproducten." Softo uit Geetbets is een B2B distributiebedrijf dat zuivelproducten, diepvriesproducten en fruitsappen levert.
 

Levering zuivel- en diepvriesproducten aan bedrijven

Runt u een bakkerij, horecazaak, voedingsbedrijf, winkel of drankendiscount? Of werkt u in een school of een speeltuin en wilt u ervan verzekerd zijn dat u de kinderen steeds lekkere en verse voeding en dranken kan aanbieden? Distributiebedrijf Softo gaat dagelijks de baan op met voornamelijk zuivel- en diepvriesproducten om te leveren over een groot deel van het land. U kan bij hen steeds rekenen op een uitgebreid gamma voedingswaren en een stipte levering.
 

Kaas, melk, ijs, room, diepvriesfruit…

Zo leveren zij zuivelproducten als kaas, melk, ijs, room en yoghurt aan bedrijven, handelaars en instellingen. Het aanbod diepvriesproducten bevat naast ijs bijvoorbeeld ook verschillende soorten diepvriesfruit, zodat u vers fruit kan aanbieden en toch niet iedere dag naar de winkel moet. Ook voor lekkere fruitsappen kan u beroep doen op Softo.
 

Groothandel voor horeca, scholen, detailhandel...

Groothandel Softo biedt haar diensten aan aan talloze uiteenlopende zaken die met voeding werken op allerlei manieren. Organisaties zoals scholen kunnen rekenen op een regelmatige toevoer van heerlijke dranken en diepvriesproducten. Daarnaast zijn ook kleine én grote bedrijven hier aan het juiste adres, van restaurants tot detailzaken en delicatessenzaken.

Levering aan huis is mogelijk na afspraak. Vraag vrijblijvend meer inlichtingen en blijf op de hoogte van de regelmatige promo’s! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief