Advocatenkantoor Patrick Panis

Openingsuren

Maandag 01/04 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Gesloten
Zondag 31/03 Gesloten
Afspraken telefonisch te maken via 089/35.50.35 of buiten de kantooruren (09.00 u - 18.00 u) op 0475/36.34.35

Info

Advocatenkantoor Patrick Panis is een vertrouwenspersoon die u helpt met verschillende rechtszaken. Patrick zijn kantoor is makkelijk bereikbaar en bevindt zich op een boogscheut van Genk centrum.

 

Advocatenkantoor in Genk

Patrick Panis heeft een bijzondere interesse, aanleg en know-how voor het bouw- en aannemingsrecht, familierecht, strafrecht, verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, contractuele geschillen alsmede het handels- en economisch recht, inclusief verzekeringsrecht. U kan bij het advocatenkantoor ook terecht voor de invordering en incasso van al uw facturen.
 

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening staat centraal in de aanpak van de dossiers. Een vertrouwensrelatie met de cliënt, een correcte en stipte opvolging en doorgedreven behandeling van uw dossier, alsmede het vinden van inventieve en creatieve oplossingen voor uw dossier zijn centrale kernbegrippen. Voortdurende bijscholing en diepgaande interesse voor het recht en zijn nationale en internationale ontwikkelingen garanderen een up-to-date behandeling van uw dossier.
Wanneer u het op prijs stelt dat een advocaat meedenkt met zijn cliënt, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die ook worden nagekomen, dat u begeleidt wordt op het volledig project van uw zaak met een adviesverlening op maat, en dit alles aan betaalbare prijzen, dan is dit kantoor te Genk uw geschikte partner. Zowel voor particulier, zelfstandige als KMO wordt een persoonlijke dienstverlening gegarandeerd.


 

Ligging en routebeschrijving