Algemeen Uitvaartverzorging

Openingsuren

Maandag 16/09 09:00 - 19:00
Dinsdag 17/09 09:00 - 19:00
Woensdag 18/09 09:00 - 19:00
Donderdag 19/09 09:00 - 19:00
Vrijdag 20/09 09:00 - 19:00
Zaterdag 21/09 09:00 - 19:00
Zondag 22/09 Gesloten

Foto’s

Info

Het verlies van een dierbare kan zwaar vallen. Een waardige begrafenis kan echter een mooie 'dankuwel' zijn voor de invloed die die persoon op uw leven gehad heeft, en een prachtige nagedachtenis van de mooie samen beleefde momenten. Geef ze daarom een begrafenis om U tegen te zeggen, van Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens.
 

Alle soorten begrafenissen, crematies, uitstrooiingen en meer

Bij Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens kan u terecht voor klassieke begrafenissen, maar ook voor crematies en uitstrooiingen. Buiten het noodzakelijke worden nog diensten aangeboden. Deze omvatten onder meer de mogelijkheid uw levensverhaal op te stellen om het te laten voorlezen als uw tijd eenmaal gekomen is, en de mogelijkheid uw eigen begrafenis al te regelen voor wanneer u ons moet verlaten. Verder beschikt het uitvaartcentrum ook over een eigen funerarium, zodat zij met de klant de tijd kunnen nemen alles te regelen.
 

Rouwberichten

Slecht nieuws komt nooit gelegen. Wel kan de aankondiging van een overlijden op een aangepaste manier gebeuren. De rouwbrief wordt in samenstelling met de nabestaanden opgesteld, aangepast aan diens wensen en, bovendien, met een boodschap die de nagedachtenis van de overledene eer aandoet.
 

Uitgebreide catalogus kisten, grafzerken, urnen en grafstukken

De voorwerpen en grafzerken die gebruikt kunnen worden zijn zeer uiteenlopend. Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens biedt een veelheid aan van grafstenen, kisten, urnen, kaarsen, siergrafstukken en juwelen ter nagedachtenis. Deze zijn allemaal beschikbaar in een veelvoud van verschillende stijlen en prijsklassen, zo vindt u hetgeen het beste past bij de nagedachtenis van de overledene.

Voor een begrafenis in stijl, de herinnering van een dierbare waardig, moet u bij Algemeen Uitvaartcentrum Lantmeeters Geyskens zijn. Zij zijn 24/24 bereikbaar, want een overlijden overvalt u nu eenmaal. 

Ligging en routebeschrijving