Garage Deben Jean

Openingsuren

Maandag 08/06 13:00 - 17:30
Dinsdag 09/06 13:00 - 17:30
Woensdag 10/06 GeslotenGesloten
Donderdag 11/06 13:00 - 17:30
Vrijdag 05/06 13:30 - 17:30
Zaterdag 06/06 GeslotenGesloten
Zondag 07/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor alle herstellingen en onderhoud van uw voertuig kan u terecht bij Garage Deben Jean in Genk. Bent u op zoek naar autobanden? In de garage te Genk vindt u autobanden van alle merken. Ook voor winterbanden kan u terecht bij Garage Deben Jean.
 

Klein onderhoud

Afhankelijk van het type wagen en de leeftijd, wordt het klein onderhoud algemeen gezien aangeraden om het jaar. De garagisten van Deben Jean voeren een controle uit van uw remschijven en remblokken, controleren de batterij van uw wagen, controleren en verversen de olie en voeren controle uit van de koelvloeistof.
 

Uitlezen alle voertuigen

Functioneert een onderdeel van uw auto niet meer naar behoren en krijgt u een rood lampje te zien? Bij Garage Deben Jean kan u alle voertuigen laten uitlezen, zodat het probleem kan opgelost worden.
 

Nazicht

Als u zeker wil weten of uw wagen nog veilig is en keurig functioneert, moet u langsgaan bij Garage Deben Jean te Genk. Hier verzekeren de opgeleide garagisten uw wagen van een keuring nazicht. Wenst u uw lichten te laten afstellen? Of een nazicht en vulling van uw airco in uw wagen? Bij Garage Deben Jean bent u aan het juiste adres. Moet er een band vervangen worden? De bandencentrale in Genk heeft beslist het juiste model voor u in voorraad.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief