Peper en Zout - Dirk Appeltans

Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 18:30 - 22:00
Woensdag 01/12 18:30 - 22:00
Donderdag 02/12 Gesloten
Vrijdag 03/12 18:30 - 22:00
Zaterdag 04/12 18:30 - 22:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Heerlijk dineren in het centrum van Genk, dat doet u bij restaurant Peper en Zout – Dirk Appeltans.
 

Frans-Belgisch restaurant te Genk

De naam Peper en Zout is niet toevallig gekozen. In deze Frans-Belgische keuken worden alle gerechten ongecompliceerd en heel puur bereid. De stijl van de gerechten kan het best omschreven worden als tegelijkertijd klassiek en vernieuwend. U kan kiezen om te dineren volgens een menu, dat mee verandert met de seizoenen en de getijden. De Vlaamse identiteit van de menukaart staat op de eerste plaats voor kwaliteit. Stelt u graag zelf uw culinaire belevenis samen? Kies uw favoriete starter, om verder te gaan met een culinair hoogstaand gerecht met vis of vlees. Uw bezoek aan het gezellige restaurant te Genk sluit u af met een verfijnde zoete delicatesse.

Organiseert u thuis een feest en wil u uw gasten verrassen met heerlijke hapjes en gerechten?
Peper en Zout staat voor u klaar als uw traiteur op maat. U kan er de lekkerste delicatessen afhalen voor een geslaagd feest bij u thuis.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/