Haarstudio Szajek

Openingsuren

Maandag 28/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 09:00 - 18:00
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 27/06 Gesloten

Info

Bij Haarstudio Szajek in Genk zit u goed geknipt

Kapperszaak en Haarstudio Szajek is gelegen in Genk en staat naast professionaliteit en stralende kapsels ook gekend voor zijn gezelligheid. Met dochter Jill in de zaak, is het een echte familiale sfeer. En ook Magda zorgt voor een heel prettige sfeer.
 

Haarkleuring

Wenst u een nieuwe haarkleur maar blijkt u allergisch te zijn aan de kleuring producten? Het kapsalon te Genk weet raad. Zij werken met de beste producten die niet schadelijk zijn voor uw hoofdhuid. 
 

Haarstudio 

Van uw kappersbezoek een ontspannende ervaring maken? Bij Haarstudio Szajek te Genk weten ze er alles van. Hier kan u terecht voor goede knipbeurt met een gezellig kopje koffie.
 

Kapsalon 

Brushen en kleuringen zijn de specialiteiten van deze kapper. Naast een volledige kleuring kan u hier terecht voor balayage en watergolf behandeling. Is uw haar of hoofdhuid gevoelig aan haarkleuring? Haarstudio Szajek helpt u zorgeloos aan een nieuw kleurtje dankzij anti-allergische kleuringen, vrij van ammoniak. Is uw haar heel stug? Of is het enorm beschadigd? Hier blazen ze weer leven in uw haar. Dit dankzij een speciale shampoo en de infraroodbehandeling van Milk_shake.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief