Andere belangrijke handelaars

VBdesign

Openingsuren

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

VBdesign is een jong en dynamisch webdesign-bureau gelegen op de c-mine site te Genk. Ik heb er mijn missie van gemaakt om klanten op een persoonlijke en oprechte manier verder te helpen met het vernieuwen en ontwikkelen van hun website, bij VBdesign gaan we voor 100% tevreden klanten.

Wij werken met maar liefst 3 cms-systemen (Drupal, Wordpress, Site Manager) zodat je zelf uw teksten en afbeeldingen kan toevoegen.

Naast het advies geven en ontwikkeling van websites en webshops, kan je bij ons terecht voor de ontwikkeling van je (nieuwe) huisstijl en social media advies. Zo kunnen we jouw een compleet plaatje bieden volledig op maat van de klant! ;-) 

Wil je graag een keertje langskomen? Fijn! Je vindt mij op de creatieve werkspot C-mine Crib in Genk. Geef gerust een seintje vooraf en ik zorg voor een warm welkom! 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar VBdesign, 3600 Genk, C-mine 12

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie van VBdesign

Nieuws & Promoties

VBdesign is op zoek naar stagiars

Volg je momenteel een grafische opleiding? En ben je op zoek naar een stageplaats als frontend Drupal developer? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk onze vacature via: https://www.vbdesign.be/nl/vacature/stagiair-front-end-drupal-developer.html

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op VBdesign als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Ervaringen

Beetje last van omgevingsgeluide... 8,5 Beoordeling door: Sonja
Bert is top!... 10 Beoordeling door: Fieke